Alpaca Lama Uldgarn

Kategorier:

Vores anbefalede hobby-webshops

Webbutikken Rito.dk så dagens lys i 41640, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 15000 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Drops og Hama.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 4008 tidligere kunder, hvoraf hele 3827 er 5-stjernede (det bedste) og kun 5 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 35104 mennesker som er fans af Rito.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 597 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Rito.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Det er på Rito.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Rito.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Rito ApS, som har til huse på Gyrovej 1 i Skive. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 71 99 98 44, eller via e-mail på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2006, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 250 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Hama.

Hobbyshoppen.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 70 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 63 er 5-stjernede (det bedste) og kun 1 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har Hobbyshoppen.dk i skrivende stund 5224 fans på deres side. Samlet set der lige nu 86 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Som på de fleste andre webshops kan du på Hobbyshoppen.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 21 dage.

Virksomheden Hobbyshoppen ejer webshoppen, som holder til på adressen Storegade 27B, 6100 Haderslev. Du kan kontakte dem via telefon på 51 60 20 20, eller på e-mailadressen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk kom på markedet i 2009, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 800 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Juki, Brother og Singer.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1353 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 1255 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har SymaskineTorvet.dk i skrivende stund 4398 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 42 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Som på de fleste andre webshops kan du på SymaskineTorvet.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover prismatcher SymaskineTorvet.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Virksomheden Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S ejer webshoppen, som holder til på Islevdalvej 142 i Rødovre. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 58 52 29 22, eller på e-mailadressen info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)