Arne Jacobsen ure

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede ur-webshops

DitUr.dk leverede sin første pakke hos en kunde i vinteren 2014, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1500 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 5819 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 5035 personer har givet topkarakter og kun 74 personer har givet dumpekarakter. DitUr.dks Facebook-side har i øjeblikket 62973 fans.

DitUr.dk tilbyder levering dag-til-dag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 16, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. DitUr.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover får du hos DitUr.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 99 dage efter dit køb.

Webshoppen ejes og drives af DitUr.dk ApS, som rent fysisk kan findes på Arnakvej 64 i Højbjerg. De kan kontaktes på telefonnummer 60 57 07 35, eller via e-mail på kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

Netshoppen GoldenTimes.dk åbnede dørene i 2016, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 9000 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

På Trustpilot har GoldenTimes.dk en score på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2984 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 2644 personer har givet toprating og kun 42 har givet en meget dårlig rating. GoldenTimes.dks Facebook-side har i øjeblikket 3011 fans. Samlet set der lige nu 35 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

Du modtager din ordre fra GoldenTimes.dk efter blot 3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Derudover får du hos GoldenTimes.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Golden Times Online ApS, som rent fysisk kan findes på Hobrovej 452 i Aalborg SV. Du kan kontakte dem på telefonnummer 98 18 00 60, eller på kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Webbutikken GuldsmedOestergaard.dk så dagens lys i 2012, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. Webbutikken har i dag mere end 10000 produkter på hylderne, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

GuldsmedOestergaard.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2211 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 2141 personer har givet toprating og kun 3 har givet en meget dårlig rating. GuldsmedOestergaard.dk har 13852 fans på deres Facebook-side. I alt 175 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 14, ellers tager det formentlig en ekstra dag. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du slipper for et gebyr for levering. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Du har på GuldsmedOestergaard.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. GuldsmedOestergaard.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover får du hos GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Østergaard Aps, som fysisk befinder sig på Nørregade 14 i Skive. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 97 52 00 75, eller på e-mailadressen webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)