Båndgarn

Kategorier:

Spaghetti garn, L: 35 m, sort, 100g

39,00 kr.

Spaghetti garn, L: 35 m, rød, 100g

39,00 kr.

Spaghetti garn, L: 35 m, råhvid, 100g

39,00 kr.

Spaghetti garn, L: 35 m, mørk grøn, 100g

39,00 kr.

Spaghetti garn, L: 35 m, mørk blå, 100g

39,00 kr.

Spaghetti garn, L: 35 m, lilla, 100g

39,00 kr.

Spaghetti garn, L: 35 m, hvid, 100g

39,00 kr.

Spaghetti garn, L: 35 m, gul, 100g

39,00 kr.

Spaghetti garn, L: 35 m, grå, 100g

39,00 kr.

Spaghetti garn, L: 35 m, brun, 100g

39,00 kr.

Spaghetti garn, L: 35 m, ass. farver, ekskl. inventar, 100ngl.

3.995,00 kr.

Spaghetti garn, L: 35 m, ass. farver, 10x100g

370,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Webshoppen Rito.dk startede tilbage i 41640, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 15000 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Drops og Hama.

Rito.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 4008 tidligere kunder, hvoraf hele 3827 er 5-stjernede (det bedste) og kun 5 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har Rito.dk i skrivende stund 35104 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 597 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,8 ud af 5.

Rito.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Som på de fleste andre webshops kan du på Rito.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Rito.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Virksomheden Rito ApS er indehaver af webshoppen, som holder til i Skive på adressen Gyrovej 1. Du kan kontakte dem via telefon på 71 99 98 44, eller på e-mailadressen info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Netshoppen Hobbyshoppen.dk åbnede dørene i 2006, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag et sortiment med mere end 250 varer, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Hama.

Hobbyshoppen.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 70 tidligere kunder, hvoraf hele 63 personer har givet topkarakter og kun 1 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har Hobbyshoppen.dk i skrivende stund 5224 fans på deres side. I alt 86 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 21 dage.

Virksomheden Hobbyshoppen ejer webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 6100 i Haderslev på Storegade 27B. Du kan kontakte dem via telefon på 51 60 20 20, eller på supportmailen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

Netshoppen SymaskineTorvet.dk åbnede dørene i 2009, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. Webbutikken har i dag mere end 800 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Juki, Brother og Singer.

SymaskineTorvet.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1353 tidligere kunder har lavet, hvoraf 1255 har givet den højeste karakter og kun 4 har givet den laveste karakter. SymaskineTorvet.dk har 4398 fans på deres Facebook-side. I alt 42 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder dag-til-dag levering, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. SymaskineTorvet.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover giver SymaskineTorvet.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S er den virksomhed der ejer webshoppen, som rent fysisk kan findes på Islevdalvej 142 i Rødovre. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 58 52 29 22, eller skriftligt på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)