Bambusgarn

Kategorier:

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk blev lanceret tilbage i 41640, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 15000 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Drops og Hama.

På Trustpilot har Rito.dk en score på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 4008 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 3827 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. Rito.dk har 35104 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 597 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Rito.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Det er på Rito.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. Rito.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Rito ApS, som fysisk befinder sig på Gyrovej 1 i Skive. De kan kontaktes på telefonnummer 71 99 98 44, eller på supportmailen info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk kom på markedet i 2006, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 250 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Hama.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 70 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 63 har givet den højeste karakter og kun 1 har givet den laveste karakter. Hobbyshoppen.dk har 5224 fans på deres Facebook-side. 86 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 21 dage.

Webshoppen ejes og drives af Hobbyshoppen, som rent fysisk kan findes på Storegade 27B i Haderslev. Du kan kontakte dem på telefonnummer 51 60 20 20, eller skriftligt på kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2009, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 800 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Juki, Brother og Singer.

SymaskineTorvet.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1353 anmeldelser, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 1255 har været meget tilfredse. På Facebook har SymaskineTorvet.dk i skrivende stund 4398 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 42 mennesker, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk leverer dag-til-dag, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Du har på SymaskineTorvet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. SymaskineTorvet.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover har SymaskineTorvet.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som rent fysisk er at finde i postnummer 2610 i Rødovre på Islevdalvej 142. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 58 52 29 22, eller på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)