Bernina Symaskiner

Kategorier:

Vores anbefalede hobby-webshops

Webbutikken Rito.dk så dagens lys i 41640, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Drops og Hama.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 4008 tidligere kunder, hvoraf hele 3827 personer har givet topkarakter og kun 5 personer har givet dumpekarakter. Rito.dk har 35104 fans på deres Facebook-side. 597 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Rito.dk efter kun 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Det er på Rito.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Rito.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Rito ApS ejer i dag webshoppen, som fysisk befinder sig på Gyrovej 1 i Skive. Du kan kontakte dem på telefonnummer 71 99 98 44, eller skriftligt på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2006, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 250 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Hama.

Hobbyshoppen.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 70 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 63 personer har givet toprating og kun 1 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 5224 mennesker som er fans af Hobbyshoppen.dks Facebook-side. I alt 86 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Du har på Hobbyshoppen.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 21 dage efter dit køb.

Internetbutikken drives til daglig af Hobbyshoppen, som har til huse på Storegade 27B i Haderslev. De kan kontaktes på telefonnummer 51 60 20 20, eller skriftligt på kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk fik den første ordre i 2009, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag mere end 800 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Juki, Brother og Singer.

SymaskineTorvet.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1353 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 1255 personer har givet toprating og kun 4 har givet en meget dårlig rating. SymaskineTorvet.dk har i skrivende stund 4398 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 42 mennesker, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder levering dag-til-dag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. SymaskineTorvet.dk er en del af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover har SymaskineTorvet.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Virksomheden Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S ejer webshoppen, som har til huse i postnummer 2610 i Rødovre på Islevdalvej 142. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 58 52 29 22, eller skriftligt på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)