Blomstertape

Kategorier:

Støvdrager Lilla - 144 stk

12,00 kr.

Støvdrager Gul - 144 stk

12,00 kr.

Støvdrager Brun - 144 stk

12,00 kr.

Støvdrager Blå - 144 stk

12,00 kr.

Blomstertape / Flower tape Hvid 13mm 27,5m

29,00 kr.

Blomstertape / Flower tape Grøn 13mm 30m

25,00 kr.

Blomstertape, B: 27079 mm, 12x27m

155,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 41640, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 15000 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Drops og Hama.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 4008 anmeldelser, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 3827 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 35104 mennesker som er fans af Rito.dks Facebook-side. I alt 597 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,8 ud af 5.

Rito.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Rito.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Rito ApS, som har til huse i Skive på Gyrovej 1. Du kan kontakte dem på telefonnummer 71 99 98 44, eller på supportmailen info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2006, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 250 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Hama.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 70 tidligere kunder har lavet, hvoraf 63 har givet den højeste karakter og kun 1 har givet den laveste karakter. Hobbyshoppen.dks Facebook-side har i øjeblikket 5224 fans. Samlet set der lige nu 86 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 14, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 21 dage efter dit køb.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Hobbyshoppen, som holder til på adressen Storegade 27B, 6100 Haderslev. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 51 60 20 20, eller skriftligt på kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

Netshoppen SymaskineTorvet.dk åbnede dørene i 2009, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 800 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Juki, Brother og Singer.

SymaskineTorvet.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1353 anmeldelser, hvoraf 1255 har givet den højeste karakter og kun 4 har givet den laveste karakter. SymaskineTorvet.dks Facebook-side har i øjeblikket 4398 fans. Samlet set der lige nu 42 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder levering dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Som på de fleste andre webshops kan du på SymaskineTorvet.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. SymaskineTorvet.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover har SymaskineTorvet.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S ejer webshoppen, som har til huse i Rødovre på Islevdalvej 142. De kan kontaktes på telefonnummer 58 52 29 22, eller skriftligt på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)