Broderimaskiner

Kategorier:

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 41640, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 15000 produkter i webshoppen, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Drops og Hama.

Rito.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 4008 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 3827 har været meget tilfredse. Rito.dk har 35104 fans på deres Facebook-side. I alt 597 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,8 ud af 5.

Rito.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Du har på Rito.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Webshoppen er ejet af virksomheden Rito ApS, som rent fysisk kan findes på Gyrovej 1 i Skive. Du kan kontakte dem på telefonnummer 71 99 98 44, eller via e-mail på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Netshoppen Hobbyshoppen.dk åbnede dørene i 2006, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 250 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Hama.

Hobbyshoppen.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 70 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 1 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 63 har været meget tilfredse. Hobbyshoppen.dk har i skrivende stund 5224 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 86 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Du har på Hobbyshoppen.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 21 dage efter dit køb.

Virksomheden Hobbyshoppen ejer webshoppen, som har til huse på Storegade 27B i Haderslev. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 51 60 20 20, eller på kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2009, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 800 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Juki, Brother og Singer.

SymaskineTorvet.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1353 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 1255 har været meget tilfredse. SymaskineTorvet.dk har 4398 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 42 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Du har på SymaskineTorvet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover giver SymaskineTorvet.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S er den virksomhed der ejer webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 2610 i Rødovre på Islevdalvej 142. Du kan kontakte dem via telefon på 58 52 29 22, eller på supportmailen info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)