Christina Watches ure

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede ur-webshops

Webbutikken DitUr.dk så dagens lys i vinteren 2014, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag et sortiment med mere end 1500 varer, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

DitUr.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5819 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 5035 er 5-stjernede (det bedste) og kun 74 er 1-stjernede (det dårligste). DitUr.dk har i skrivende stund 62973 fans på deres Facebook-side.

DitUr.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, hvis du når at bestille inden kl. 16, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Det er på DitUr.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. DitUr.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover giver DitUr.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 99 dage.

DitUr.dk ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 8270 i Højbjerg på Arnakvej 64. De kan kontaktes på telefonnummer 60 57 07 35, eller via e-mail på kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

Netbutikken GoldenTimes.dk gik i luften i 2016, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 9000 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

GoldenTimes.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2984 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 42 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2644 har været meget tilfredse. GoldenTimes.dk har 3011 fans på deres Facebook-side. I alt 35 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk kan levere dine varer på 3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. Derudover giver GoldenTimes.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Webshoppen ejes og drives af Golden Times Online ApS, som er fysisk placeret i Aalborg SV på Hobrovej 452. De kan kontaktes på telefonnummer 98 18 00 60, eller på supportmailen kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Netbutikken GuldsmedOestergaard.dk gik i luften i 2012, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 10000 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

GuldsmedOestergaard.dks Trustpilot-score ligger på 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 2211 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 2141 personer har givet toprating og kun 3 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har GuldsmedOestergaard.dk i skrivende stund 13852 fans på deres side. 175 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers skal du nok vente en ekstra dag. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du ikke skal betale for leveringen. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Det er på GuldsmedOestergaard.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. GuldsmedOestergaard.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover har GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Østergaard Aps, som har til huse i postnummer 7800 i Skive på Nørregade 14. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 97 52 00 75, eller på webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)