Drops Puna Garn

Kategorier:

Namdalen Jacket by DROPS Design - Jakke Strikkeopskrift str. S - XXXL

237,00 kr.

Margarita by DROPS Design - Tæppe Hækleopskrift 140x96 cm

589,00 kr.

Drops Puna Garn Unicolor 16 Grågrøn

26,00 kr.

Drops Puna Garn Unicolor 15 Nordsø

26,00 kr.

Drops Puna Garn Unicolor 14 Jeansblå

26,00 kr.

Drops Puna Garn Unicolor 13 Marine Blå

26,00 kr.

Drops Puna Garn Unicolor 12 Violet

26,00 kr.

Drops Puna Garn Unicolor 11 Blomme

26,00 kr.

Drops Puna Garn Unicolor 10 Gammelrosa

26,00 kr.

Drops Puna Garn Unicolor 09 Støvet Rosa

26,00 kr.

Drops Puna Garn Natural Mix 08 Sort

24,00 kr.

Drops Puna Garn Natural Mix 07 Lysegrå

24,00 kr.

Drops Puna Garn Natural Mix 06 Grå

24,00 kr.

Drops Puna Garn Natural Mix 05 Mørkegrå

24,00 kr.

Drops Puna Garn Natural Mix 04 Gråbrun

24,00 kr.

Drops Puna Garn Natural Mix 03 Brun

24,00 kr.

Drops Puna Garn Natural 01 Natur

24,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 41640, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Drops og Hama.

Rito.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 4008 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 3827 personer har givet topkarakter og kun 5 personer har givet dumpekarakter. Rito.dks Facebook-side har i øjeblikket 35104 fans. Samlet set der lige nu 597 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,8 ud af 5.

Rito.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Du har på Rito.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Rito.dk er en del af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Webshoppen ejes og drives af Rito ApS, som er fysisk placeret i Skive på Gyrovej 1. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 99 98 44, eller på e-mailadressen info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Webbutikken Hobbyshoppen.dk så dagens lys i 2006, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag et sortiment med mere end 250 varer, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Hama.

På Trustpilot har Hobbyshoppen.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 70 anmeldelser, hvoraf 63 har givet den højeste karakter og kun 1 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 5224 mennesker som er fans af Hobbyshoppen.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 86 mennesker, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Som på de fleste andre webshops kan du på Hobbyshoppen.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 21 dage til at sende varerne retur.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Hobbyshoppen, som har til huse i postnummer 6100 i Haderslev på Storegade 27B. Du kan kontakte dem via telefon på 51 60 20 20, eller skriftligt på kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk fik den første ordre i 2009, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 800 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Juki, Brother og Singer.

På Trustpilot har SymaskineTorvet.dk en score på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 1353 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1255 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har SymaskineTorvet.dk i skrivende stund 4398 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 42 mennesker, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Som på de fleste andre webshops kan du på SymaskineTorvet.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover får du hos SymaskineTorvet.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Virksomheden Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S er indehaver af webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 2610 i Rødovre på Islevdalvej 142. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 58 52 29 22, eller på supportmailen info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)