Emporio Armani ure

Kategorier:

Emporio Armani stål Gavesæt Til Mænd

1.549,00 kr.

Emporio Armani Sportivo AR6088

1.495,00 kr.

Emporio Armani Sportivo AR5905

1.495,00 kr.

Emporio Armani Renato AR2448

1.495,00 kr.

Emporio Armani Renato AR2434

1.495,00 kr.

Emporio Armani Renato AR2432

1.495,00 kr.

Emporio Armani Gavesæt Til Mænd

1.549,00 kr.

Emporio Armani Classic AR5857

1.495,00 kr.

Emporio Armani Classic AR2453

1.495,00 kr.

Emporio Armani Classic AR1893

1.495,00 kr.

Emporio Armani AR1974

1.495,00 kr.

Armani designer ur i sort og guld

1.495,00 kr.

Armani designer ur i guld

1.495,00 kr.

Vores anbefalede ur-webshops

DitUr.dk ekspederede den første netordre tilbage i vinteren 2014, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1500 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 5819 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 74 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 5035 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 62973 mennesker som er fans af DitUr.dks Facebook-side.

DitUr.dk tilbyder dag-til-dag levering, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 16, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig.

Det er på DitUr.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. DitUr.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover får du hos DitUr.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 99 dage.

DitUr.dk ApS ejer i dag webshoppen, som har til huse i Højbjerg på Arnakvej 64. De kan kontaktes på telefonnummer 60 57 07 35, eller på e-mailadressen kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

GoldenTimes.dk fik den første ordre i 2016, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webbutikken har i dag mere end 9000 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

GoldenTimes.dks Trustpilot-score ligger på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2984 tidligere kunder, hvoraf hele 2644 personer har givet topkarakter og kun 42 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 3011 mennesker som er fans af GoldenTimes.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 35 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk kan levere dine varer på 3 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Derudover tilbyder GoldenTimes.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Webshoppen ejes og drives af Golden Times Online ApS, som rent fysisk er at finde i postnummer 9200 i Aalborg SV på Hobrovej 452. Du kan kontakte dem på telefonnummer 98 18 00 60, eller skriftligt på kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Webbutikken GuldsmedOestergaard.dk så dagens lys i 2012, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webbutikken har i dag mere end 10000 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2211 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 2141 har givet den højeste karakter og kun 3 har givet den laveste karakter. På Facebook har GuldsmedOestergaard.dk i skrivende stund 13852 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 175 mennesker, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du får desuden fragten helt gratis, så du ikke skal betale for leveringen. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Du har på GuldsmedOestergaard.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. GuldsmedOestergaard.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover giver GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Østergaard Aps ejer webshoppen, som har til huse i Skive på Nørregade 14. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 97 52 00 75, eller på supportmailen webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)