Fiberdug til Planter

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2008, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 15000 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Plantetorvets egne produkter.

Plantetorvet.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6440 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 4860 er 5-stjernede (det bedste) og kun 117 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har Plantetorvet.dk i skrivende stund 17187 fans på deres side.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Plantetorvet.dk efter kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Derudover giver Plantetorvet.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Plantetorvet.dk ApS er indehaver af webshoppen, som har til huse i Randers NV på Skovvadbrovej 1. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 86 57 75 57, eller via e-mail på kundeservice@plantetorvet.dk.

Besøg Plantetorvet.dk nu (klik her)

Blomsterverden.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2004, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 2000 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Blomsterverdens egne produkter.

Blomsterverden.dk har en score på 9,7 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2413 tidligere kunder, hvoraf hele 2189 er 5-stjernede (det bedste) og kun 12 er 1-stjernede (det dårligste). Blomsterverden.dk har i skrivende stund 2866 fans på deres Facebook-side. 21 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,3 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Blomsterverden.dk efter blot 2-5 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Derudover prismatcher Blomsterverden.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Internetbutikken drives til daglig af Blomsterverden, som holder til på Nansensgade 5 i Svaneke. De kan kontaktes på telefonnummer 81 75 61 00, eller på e-mailadressen info@blomsterverden.dk.

Besøg Blomsterverden.dk nu (klik her)