Fyldevat

Kategorier:

Kuddstopp Fyldevat / Bamsefyld / Dukkefyld / Pudefyld / Vat 1000 gram

139,00 kr.

Karlas Æble af Rito Krea - Frugt Hækleopskrift 22cm

48,00 kr.

Karlas Banan af Rito Krea - Frugt Hækleopskrift 17cm

48,00 kr.

Järbo Fyldevat / Bamsefyld / Dukkefyld / Pudefyld / Vat 1000 gram

129,00 kr.

Infinity Hearts Fyldevat/Bamsefyld/Dukkefyld/Pudefyld/Vat 500g

70,00 kr.

Infinity Hearts Fyldevat/Bamsefyld/Dukkefyld/Pudefyld/Vat 2500g

259,00 kr.

Infinity Hearts Fyldevat/Bamsefyld/Dukkefyld/Pudefyld/Vat 1000g

142,00 kr.

Fyldevat / Bamsefyld / Dukkefyld / Pudefyld / Vat 300 gram

49,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 41640, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 15000 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Drops og Hama.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 4008 anmeldelser, hvoraf hele 3827 er 5-stjernede (det bedste) og kun 5 er 1-stjernede (det dårligste). Rito.dk har i skrivende stund 35104 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 597 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Rito.dk efter kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Rito.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Rito ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som har til huse på Gyrovej 1 i Skive. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 71 99 98 44, eller på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk fik den første ordre i 2006, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 250 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Hama.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 70 tidligere kunder har lavet, hvoraf 63 har givet den højeste karakter og kun 1 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 5224 mennesker som er fans af Hobbyshoppen.dks Facebook-side. I alt 86 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Hobbyshoppen.dk efter blot 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Hvis du fortryder dit køb, så har du 21 dage til at sende varerne retur.

Hobbyshoppen er den virksomhed der ejer webshoppen, som har til huse i postnummer 6100 i Haderslev på Storegade 27B. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 51 60 20 20, eller via e-mail på kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2009, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag mere end 800 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Juki, Brother og Singer.

På Trustpilot har SymaskineTorvet.dk en score på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1353 anmeldelser, hvoraf hele 1255 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. SymaskineTorvet.dks Facebook-side har i øjeblikket 4398 fans. 42 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Som på de fleste andre webshops kan du på SymaskineTorvet.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. SymaskineTorvet.dk er en del af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover tilbyder SymaskineTorvet.dk prisgaranti, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Virksomheden Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S er indehaver af webshoppen, som har til huse i Rødovre på Islevdalvej 142. Du kan kontakte dem på telefonnummer 58 52 29 22, eller via e-mail på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)