Garmin Forerunner 35 Ure

Kategorier:

Vores anbefalede ur-webshops

Webshoppen DitUr.dk startede tilbage i vinteren 2014, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webbutikken har i dag mere end 1500 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

DitUr.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5819 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 5035 har givet den højeste karakter og kun 74 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 62973 mennesker som er fans af DitUr.dks Facebook-side.

DitUr.dk tilbyder dag-til-dag levering, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 16, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Som på de fleste andre webshops kan du på DitUr.dk betale med kort. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. DitUr.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover giver DitUr.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 99 dage.

Bag webshoppen står virksomheden DitUr.dk ApS, som rent fysisk kan findes på Arnakvej 64 i Højbjerg. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 60 57 07 35, eller via e-mail på kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

GoldenTimes.dk fik den første ordre i 2016, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag et sortiment med mere end 9000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2984 kundeanmeldelser, hvoraf 2644 har givet den højeste karakter og kun 42 har givet den laveste karakter. GoldenTimes.dk har i skrivende stund 3011 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 35 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

Du modtager din ordre fra GoldenTimes.dk efter blot 3 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Som på de fleste andre webshops kan du på GoldenTimes.dk betale med kort. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Derudover har GoldenTimes.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Golden Times Online ApS, som fysisk befinder sig på Hobrovej 452 i Aalborg SV. Du kan kontakte dem via telefon på 98 18 00 60, eller på supportmailen kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Netshoppen GuldsmedOestergaard.dk åbnede dørene i 2012, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag et sortiment med mere end 10000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

På Trustpilot har GuldsmedOestergaard.dk en score på 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 2211 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2141 er 5-stjernede (det bedste) og kun 3 er 1-stjernede (det dårligste). GuldsmedOestergaard.dks Facebook-side har i øjeblikket 13852 fans. Ud af disse er der 175 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk leverer dag-til-dag, men det kræver at du bestiller inden kl. 14, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du altså kun betaler for selve varerne. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover får du hos GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Webshoppen er ejet af virksomheden Østergaard Aps, som rent fysisk er at finde i postnummer 7800 i Skive på Nørregade 14. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 97 52 00 75, eller via e-mail på webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)