Garmin Vivosmart 3 Ure

Kategorier:

Vores anbefalede ur-webshops

Webshoppen DitUr.dk startede tilbage i vinteren 2014, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 1500 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

DitUr.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5819 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 5035 har givet den højeste karakter og kun 74 har givet den laveste karakter. DitUr.dk har 62973 fans på deres Facebook-side.

DitUr.dk leverer dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden kl. 16, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. DitUr.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover prismatcher DitUr.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 99 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden DitUr.dk ApS, som holder til i Højbjerg på adressen Arnakvej 64. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 60 57 07 35, eller på supportmailen kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

GoldenTimes.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2016, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webbutikken har i dag mere end 9000 produkter på hylderne, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

På Trustpilot har GoldenTimes.dk en score på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2984 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2644 er 5-stjernede (det bedste) og kun 42 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har GoldenTimes.dk i skrivende stund 3011 fans på deres side. Samlet set der lige nu 35 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

Du modtager din ordre fra GoldenTimes.dk efter blot 3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Du har på GoldenTimes.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Derudover tilbyder GoldenTimes.dk prisgaranti, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Golden Times Online ApS, som har til huse på Hobrovej 452 i Aalborg SV. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 98 18 00 60, eller på e-mailadressen kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

GuldsmedOestergaard.dk fik den første ordre i 2012, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webbutikken har i dag mere end 10000 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

Netbutikken har 9,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2211 tidligere kunder har lavet, hvoraf 2141 har givet den højeste karakter og kun 3 har givet den laveste karakter. GuldsmedOestergaard.dks Facebook-side har i øjeblikket 13852 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 175 mennesker, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du slipper for et gebyr for levering. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. GuldsmedOestergaard.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover prismatcher GuldsmedOestergaard.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Østergaard Aps ejer webshoppen, som holder til på adressen Nørregade 14, 7800 Skive. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 97 52 00 75, eller på e-mailadressen webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)