Garnier Hårfarver

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede beauty-webshops

Netbutikken NiceHair.dk gik i luften i 2010, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 14000 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Dermalogica og Redken.

NiceHair.dks Trustpilot-score ligger på 9,4 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 37612 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 31933 personer har givet topkarakter og kun 416 personer har givet dumpekarakter. NiceHair.dk har i skrivende stund 225196 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 4607 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,1 ud af 5.

NiceHair.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Som på de fleste andre webshops kan du på NiceHair.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Virksomheden NICEHAIR ApS er indehaver af webshoppen, som holder til i Esbjerg på adressen Randersvej 30. De kan kontaktes på telefonnummer 32 200 200, eller på ordre@nicehair.dk.

Besøg NiceHair.dk nu (klik her)

Netshoppen Lookfoxy.dk åbnede dørene i 2009, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 300 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som ID Hair og HH Simonsen.

På Trustpilot har Lookfoxy.dk en score på 6,9 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 43 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 14 har været meget tilfredse. Lookfoxy.dks Facebook-side har i øjeblikket 608 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 10 mennesker, med en score på i alt 3,9 ud af 5.

Lookfoxy.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Lookfoxy.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Virksomheden HolmeGruppen ApS ejer webshoppen, som har til huse i postnummer 6000 i Kolding på Essen 41. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 20 15 45 60, eller på info@lookfoxy.dk.

Besøg Lookfoxy.dk nu (klik her)

Made4men.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i sommeren 2006, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag mere end 3000 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Hugo Boss, Lacoste, Gillette og Calvin Klein.

På Trustpilot har Made4men.dk en score på 9,4 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 6942 anmeldelser, hvoraf 5800 har givet den højeste karakter og kun 98 har givet den laveste karakter. På Facebook har Made4men.dk i skrivende stund 6276 fans på deres side. Samlet set der lige nu 75 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,1 ud af 5.

Made4men.dk leverer dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden kl. 16, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre.

Du har på Made4men.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Firtal Web ApS, som holder til på adressen Møgelhøj 8, 8520 Lystrup. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 89 88 17 78, eller på Kundeservice@made4men.dk.

Besøg Made4men.dk nu (klik her)