Georg Jensen ure

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede ur-webshops

DitUr.dk kom på markedet i vinteren 2014, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 1500 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 5819 tidligere kunder, hvoraf hele 5035 personer har givet topkarakter og kun 74 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har DitUr.dk i skrivende stund 62973 fans på deres side.

DitUr.dk tilbyder dag-til-dag levering, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 16, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. DitUr.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover tilbyder DitUr.dk prisgaranti, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 99 dage.

Virksomheden DitUr.dk ApS ejer webshoppen, som fysisk befinder sig på Arnakvej 64 i Højbjerg. Du kan kontakte dem på telefonnummer 60 57 07 35, eller på kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

GoldenTimes.dk blev lanceret tilbage i 2016, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 9000 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

På Trustpilot har GoldenTimes.dk en score på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2984 anmeldelser, hvoraf kun 42 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2644 har været meget tilfredse. GoldenTimes.dks Facebook-side har i øjeblikket 3011 fans. Samlet set der lige nu 35 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk kan levere dine varer på 3 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Det er på GoldenTimes.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Derudover giver GoldenTimes.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Bag webshoppen står virksomheden Golden Times Online ApS, som er fysisk placeret i Aalborg SV på Hobrovej 452. Du kan kontakte dem via telefon på 98 18 00 60, eller via e-mail på kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

GuldsmedOestergaard.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2012, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 10000 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

GuldsmedOestergaard.dks Trustpilot-score ligger på 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2211 tidligere kunder, hvoraf 2141 har givet den højeste karakter og kun 3 har givet den laveste karakter. GuldsmedOestergaard.dk har 13852 fans på deres Facebook-side. I alt 175 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder levering dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du får desuden fragten helt gratis, så du slipper for et gebyr for levering. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. GuldsmedOestergaard.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover har GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Østergaard Aps, som rent fysisk er at finde i postnummer 7800 i Skive på Nørregade 14. De kan kontaktes på telefonnummer 97 52 00 75, eller via e-mail på webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)