Hugo Boss ure

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede ur-webshops

Netshoppen DitUr.dk åbnede dørene i vinteren 2014, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 1500 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

På Trustpilot har DitUr.dk en score på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 5819 kundeanmeldelser, hvoraf hele 5035 personer har givet topkarakter og kun 74 personer har givet dumpekarakter. DitUr.dk har 62973 fans på deres Facebook-side.

DitUr.dk tilbyder dag-til-dag levering, hvis du når at bestille inden kl. 16, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode. DitUr.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover tilbyder DitUr.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 99 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden DitUr.dk ApS, som holder til på Arnakvej 64 i Højbjerg. Du kan kontakte dem via telefon på 60 57 07 35, eller via e-mail på kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

GoldenTimes.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2016, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 9000 produkter i webshoppen, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

GoldenTimes.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2984 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2644 er 5-stjernede (det bedste) og kun 42 er 1-stjernede (det dårligste). GoldenTimes.dk har 3011 fans på deres Facebook-side. 35 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk kan levere dine varer på 3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Det er på GoldenTimes.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Derudover prismatcher GoldenTimes.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Golden Times Online ApS ejer webshoppen, som er fysisk placeret i Aalborg SV på Hobrovej 452. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 98 18 00 60, eller via e-mail på kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

GuldsmedOestergaard.dk kom på markedet i 2012, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 10000 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 2211 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2141 er 5-stjernede (det bedste) og kun 3 er 1-stjernede (det dårligste). GuldsmedOestergaard.dk har 13852 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 175 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder dag-til-dag levering, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers skal du nok vente en ekstra dag. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du ikke skal betale for leveringen. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. GuldsmedOestergaard.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover tilbyder GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Østergaard Aps, som er fysisk placeret i Skive på Nørregade 14. Du kan kontakte dem på telefonnummer 97 52 00 75, eller på e-mailadressen webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)