Julie Sandlau Prime øreringe

Kategorier:

Julie Sandlau Prime ørehængere rhodineret sølv med sort onyx og cz

1.000,00 kr.

Julie Sandlau Prime Mini hoops i forgyldt med lyseblå krystal og cz

1.200,00 kr.

Julie Sandlau Prime Mini Hoop i forgyldt med sort onyx og cz - limited edition

1.200,00 kr.

Julie Sandlau Prime Mini Hoop i forgyldt med rosa krystal og cz

1.200,00 kr.

Julie Sandlau Prime mini hoop i forgyldt med lysegrøn krystal og cz

1.200,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i sølv med sort onyx

1.300,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i sølv med sky blue krystal

1.300,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i sølv med safir blå krystal

1.300,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i sølv med røgfarvet krystal

1.300,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i sølv med klar krystal

1.300,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i sølv med grøn krystal

1.300,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i forgyldt med sort onyx

1.600,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i forgyldt med sky blue krystal

1.600,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i forgyldt med safir blå krystal

1.600,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i forgyldt med røgfarvet krystal

1.600,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i forgyldt med klar krystal

1.600,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i forgyldt med grøn krystal

1.600,00 kr.

Vores anbefalede smykke-webshops

GoldenTimes.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2016, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 9000 produkter i webshoppen, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2984 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 2644 personer har givet topkarakter og kun 42 personer har givet dumpekarakter. GoldenTimes.dk har i skrivende stund 3011 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 35 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk kan levere dine varer på 3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Som på de fleste andre webshops kan du på GoldenTimes.dk betale med kort. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Derudover får du hos GoldenTimes.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Golden Times Online ApS ejer i dag webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 9200 i Aalborg SV på Hobrovej 452. Du kan kontakte dem via telefon på 98 18 00 60, eller på e-mailadressen kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Netbutikken GuldsmedOestergaard.dk gik i luften i 2012, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 10000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

Netbutikken har 9,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2211 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 2141 er 5-stjernede (det bedste) og kun 3 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har GuldsmedOestergaard.dk i skrivende stund 13852 fans på deres side. 175 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk leverer dag-til-dag, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du får desuden fragten helt gratis, så du ikke skal betale for leveringen. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. GuldsmedOestergaard.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover tilbyder GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Østergaard Aps, som holder til på Nørregade 14 i Skive. De kan kontaktes på telefonnummer 97 52 00 75, eller på supportmailen webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)