Kniplepinde

Kategorier:

Stils - 1 stk

43,00 kr.

Nåleløfter - 1 stk

65,00 kr.

Magnet Hestesko Ass. farver - 1 stk.

19,00 kr.

Kniplepind Dråbeform Stor - 1 stk

7,50 kr.

Kniplepind Dråbeform Mini - 1 stk

6,50 kr.

Kniplepind Dråbeform Ekstra Stor - 1 stk

10,50 kr.

Kniplepind Dråbeform - 1 stk

6,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 41640, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag mere end 15000 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Drops og Hama.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 4008 anmeldelser, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 3827 har været meget tilfredse. Rito.dks Facebook-side har i øjeblikket 35104 fans. 597 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Rito.dk efter kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Som på de fleste andre webshops kan du på Rito.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Rito.dk er en E-mærket webshop, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Rito ApS, som rent fysisk er at finde i postnummer 7800 i Skive på Gyrovej 1. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 71 99 98 44, eller på e-mailadressen info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2006, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 250 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Hama.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 70 tidligere kunder, hvoraf hele 63 personer har givet topkarakter og kun 1 personer har givet dumpekarakter. Hobbyshoppen.dk har i skrivende stund 5224 fans på deres Facebook-side. I alt 86 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Hobbyshoppen.dk efter blot 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 14, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 21 dage.

Virksomheden Hobbyshoppen er indehaver af webshoppen, som holder til på adressen Storegade 27B, 6100 Haderslev. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 51 60 20 20, eller skriftligt på kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

Netbutikken SymaskineTorvet.dk gik i luften i 2009, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 800 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Juki, Brother og Singer.

På Trustpilot har SymaskineTorvet.dk en score på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 1353 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1255 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. SymaskineTorvet.dk har 4398 fans på deres Facebook-side. 42 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder levering dag-til-dag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. SymaskineTorvet.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover tilbyder SymaskineTorvet.dk prisgaranti, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen ejes og drives af Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som holder til i Rødovre på adressen Islevdalvej 142. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 58 52 29 22, eller skriftligt på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)