Magnetplader

Kategorier:

Prym Magnetplade til opskrifter

115,00 kr.

Prym Lup lineal til magnetplade

83,00 kr.

Prym Holder til magnetplade

102,00 kr.

Permin Magnetplade til Opskrifter

79,00 kr.

Permin Lup Lineal til Magnetplade

65,00 kr.

Magnetplade 10x20x0,8cm - 1 stk

22,00 kr.

Magnetiske plader til ArtBin Plastboks - 3 stk

79,00 kr.

Magneter Rund 18mm - 5 stk

16,00 kr.

Magneter Rund 15mm - 8 stk

16,00 kr.

Magneter Rund 10mm - 16 stk

18,00 kr.

KnitPro Magnet Erstatnings-sæt til Opskriftsholder - 4 stk

41,00 kr.

KnitPro Magma Opskriftsholder Stor 50x30cm

299,00 kr.

KnitPro Magma Opskriftsholder Lille 35x26cm

249,00 kr.

Magnetplade, 30x20 cm, tykkelse 0,6 mm, 1ark

55,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 41640, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 15000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Drops og Hama.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 4008 anmeldelser, hvoraf hele 3827 er 5-stjernede (det bedste) og kun 5 er 1-stjernede (det dårligste). Rito.dk har i skrivende stund 35104 fans på deres Facebook-side. 597 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Rito.dk efter kun 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Som på de fleste andre webshops kan du på Rito.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Rito.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Rito ApS, som holder til i Skive på adressen Gyrovej 1. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 99 98 44, eller skriftligt på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk fik den første ordre i 2006, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 250 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Hama.

På Trustpilot har Hobbyshoppen.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 70 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 63 personer har givet toprating og kun 1 har givet en meget dårlig rating. Hobbyshoppen.dk har i skrivende stund 5224 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 86 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Som på de fleste andre webshops kan du på Hobbyshoppen.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 21 dage til at sende varerne retur.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Hobbyshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 6100 i Haderslev på Storegade 27B. De kan kontaktes på telefonnummer 51 60 20 20, eller på kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk kom på markedet i 2009, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 800 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Juki, Brother og Singer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1353 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 1255 har været meget tilfredse. SymaskineTorvet.dk har 4398 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 42 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Du har på SymaskineTorvet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. SymaskineTorvet.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover får du hos SymaskineTorvet.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Virksomheden Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S ejer webshoppen, som har til huse i Rødovre på Islevdalvej 142. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 58 52 29 22, eller på e-mailadressen info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)