Boligejer – Albertslund

Albertslund er en bydel i Storkøbenhavn med 27.222 indbyggere og ligger 15 kilometer vest for Københavns centrum. Hvert år fra midten af maj til midten af august er friluftsbadet Badesøen åbent. Friluftsbadet Badesøen er en oplevelsesarena på 5.000 m2, der ligger midt i det grønne Albertslund, med udendørs aktiviteter for hele familien. I det lukkede område for de små er der et overdækket soppebassin, kæmpe hoppepude, trampoliner, gynger, sandkasser og klatrestativ med rutsjebane og minifodboldbane.

Besøg Albertslund og oplev de mange aktiviteter

Albertslund er også hjemsted for Albertslund Stadion, hvor Albertslund BK har sin base. Albertslund Stadion blev bygget i 1923, og samme år begyndte Albertslund Boldklub (nu Albertslund BK) at spille på stadion. Albertslund Stadion består af to græsbaner (primært brugt af Albertslund IF), en kunstgræsbane brugt af Albertslund BK samt et fodboldcenter med omklædningsfaciliteter. Svømmesøen byder på alle former for vandaktiviteter for hele familien, herunder tre forskellige springbrætter, som er 1 meter, 3 meter høje og 8 meter høje. Svømmebassinet er populært blandt både børn og voksne, da det byder på en masse sjov og gode dage med vennerne og familien.

Albertslund byder på en masse muligheder for både ældre og yngre

Albertslund Kommuneskole Albertslund Kommuneskole er en offentlig folkeskole for elever i Albertslund og omegn, herunder Rønneholtparken. Albertslund Kommuneskole tilbyder undervisning fra 1. til 9. klasse, og har ca. 464 elever og 95 ansatte. Albertslund Bibliotek Albertslund Bibliotek blev bygget mellem 1975 og 1979 efter at den grafiske designer Arne Jørgensen havde vundet en arkitektkonkurrence i 1973. Biblioteket blev designet med inspiration fra Alvar Aalto og fungerede som et lokalt kulturelt knudepunkt, hvor folk mødtes på caféer. Albertslund Bibliotek tilbyder en række aktiviteter som f.eks. historiefortælling for børn og voksne, musik, film og meget mere. Albertslund Loppemarked Albertslund Loppemarked Albertslund Loppemarked løber hvert år på Albertslund Stadion den anden søndag i maj.