Nålepuder

Kategorier:

Prym Nåle-Twister (Nåleholder) Rød med magnet

72,00 kr.

Prym Nåle-Twister (Nåleholder) Mørkeblå / Lilla med magnet

72,00 kr.

Nålepude med Gribebånd 6 cm

56,00 kr.

Mini Nålepude med elastikbånd Ass. mønster - 1 stk

45,00 kr.

Kaktusnålepude af KreaLoui - Nålepude Hækleopskrift 18cm

45,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Netshoppen Rito.dk åbnede dørene i 41640, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Drops og Hama.

Rito.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 4008 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 3827 personer har givet toprating og kun 5 har givet en meget dårlig rating. Rito.dks Facebook-side har i øjeblikket 35104 fans. 597 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Rito.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Du har på Rito.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Webshoppen ejes og drives af Rito ApS, som har til huse i Skive på Gyrovej 1. De kan kontaktes på telefonnummer 71 99 98 44, eller via e-mail på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk kom på markedet i 2006, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. Webbutikken har i dag mere end 250 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Hama.

Hobbyshoppen.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 70 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 63 er 5-stjernede (det bedste) og kun 1 er 1-stjernede (det dårligste). Hobbyshoppen.dks Facebook-side har i øjeblikket 5224 fans. 86 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Som på de fleste andre webshops kan du på Hobbyshoppen.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 21 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Hobbyshoppen ejer webshoppen, som holder til i Haderslev på adressen Storegade 27B. Du kan kontakte dem på telefonnummer 51 60 20 20, eller via e-mail på kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk fik den første ordre i 2009, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 800 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Juki, Brother og Singer.

SymaskineTorvet.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1353 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 1255 har været meget tilfredse. SymaskineTorvet.dks Facebook-side har i øjeblikket 4398 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 42 mennesker, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Som på de fleste andre webshops kan du på SymaskineTorvet.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode. SymaskineTorvet.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover har SymaskineTorvet.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S ejer i dag webshoppen, som holder til på Islevdalvej 142 i Rødovre. Du kan kontakte dem på telefonnummer 58 52 29 22, eller på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)