Overlockere

Kategorier:

Brother Overlock Symaskine M343D Hvid

2.999,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Netshoppen Rito.dk åbnede dørene i 41640, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 15000 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Drops og Hama.

Rito.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 4008 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 3827 personer har givet toprating og kun 5 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 35104 mennesker som er fans af Rito.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 597 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Rito.dk efter kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Rito.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Rito ApS, som holder til på adressen Gyrovej 1, 7800 Skive. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 99 98 44, eller på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Netbutikken Hobbyshoppen.dk gik i luften i 2006, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webbutikken har i dag mere end 250 produkter på hylderne, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Hama.

Hobbyshoppen.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 70 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 1 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 63 har været meget tilfredse. Hobbyshoppen.dks Facebook-side har i øjeblikket 5224 fans. Ud af disse er der 86 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 21 dage efter dit køb.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Hobbyshoppen, som holder til i Haderslev på adressen Storegade 27B. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 51 60 20 20, eller på e-mailadressen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk kom på markedet i 2009, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 800 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Juki, Brother og Singer.

SymaskineTorvet.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 1353 kundeanmeldelser, hvoraf 1255 har givet den højeste karakter og kun 4 har givet den laveste karakter. På Facebook har SymaskineTorvet.dk i skrivende stund 4398 fans på deres side. Ud af disse er der 42 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk leverer dag-til-dag, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Du har på SymaskineTorvet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. SymaskineTorvet.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover giver SymaskineTorvet.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Virksomheden Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S er indehaver af webshoppen, som har til huse i Rødovre på Islevdalvej 142. De kan kontaktes på telefonnummer 58 52 29 22, eller på supportmailen info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)