Pfaff Symaskiner

Kategorier:

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk blev lanceret tilbage i 41640, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 15000 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Drops og Hama.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 4008 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 3827 personer har givet toprating og kun 5 har givet en meget dårlig rating. Rito.dks Facebook-side har i øjeblikket 35104 fans. I alt 597 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Rito.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Som på de fleste andre webshops kan du på Rito.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. Rito.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Webshoppen ejes og drives af Rito ApS, som holder til på Gyrovej 1 i Skive. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 99 98 44, eller på e-mailadressen info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Netshoppen Hobbyshoppen.dk åbnede dørene i 2006, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 250 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Hama.

På Trustpilot har Hobbyshoppen.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 70 kundeanmeldelser, hvoraf kun 1 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 63 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 5224 mennesker som er fans af Hobbyshoppen.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 86 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Hobbyshoppen.dk efter kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 14, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 21 dage efter dit køb.

Virksomheden Hobbyshoppen er indehaver af webshoppen, som har til huse i postnummer 6100 i Haderslev på Storegade 27B. Du kan kontakte dem via telefon på 51 60 20 20, eller på e-mailadressen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

Webshoppen SymaskineTorvet.dk startede tilbage i 2009, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 800 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Juki, Brother og Singer.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1353 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 1255 har været meget tilfredse. SymaskineTorvet.dk har 4398 fans på deres Facebook-side. I alt 42 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover har SymaskineTorvet.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som holder til i Rødovre på adressen Islevdalvej 142. Du kan kontakte dem via telefon på 58 52 29 22, eller på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)