Sif Jakobs øreringe

Kategorier:

Sif Jakobs Vittoria øreringe i sølv med hvide cubic zirkoner

749,00 kr.

Sif Jakobs Vittoria øreringe i sort sølv med sorte cubic zirkoner

749,00 kr.

Sif Jakobs Vittoria øreringe i rosaforgyldt med hvide cubic zirkoner

899,00 kr.

Sif Jakobs Valiano ørestik i sølv med cz

1.129,00 kr.

Sif Jakobs Valiano ørestik i forgyldt med farvede cz

1.249,00 kr.

Sif Jakobs Valiano ørestik i forgyldt med cz

1.249,00 kr.

Sif Jakobs Valenza Uno sølv øreringe med hvide zirkoner

1.199,00 kr.

Sif Jakobs Valenza Uno rosaforgyldte øreringe med hvide zirkoner

1.349,00 kr.

Sif Jakobs Valenza Uno forgyldte øreringe med hvide zirkoner

1.349,00 kr.

Sif Jakobs Valenza Due øreringe i sølv med hvide zirkoner

1.499,00 kr.

Sif Jakobs Sardinien Circolo ørestikker i i rosa med cz

649,00 kr.

Sif Jakobs Sardinien Circolo ørestikker i i forgyldt med cz

649,00 kr.

SIF JAKOBS SARDINIEN CIRCOLO ØRESTIKKER I SØLV MED KLARE ZIRKONER

499,00 kr.

SIF JAKOBS SARDINIEN CIRCOLO ØRESTIKKER I SØLV MED FARVEDE ZIRKONER

499,00 kr.

SIF JAKOBS SARDINIEN CIRCOLO ØRESTIKKER I FORGYLDT SØLV MED FARVEDE ZIRKONER

649,00 kr.

Sif Jakobs Pila Due Grande Øreringe i sølv med hvide zirkoner

1.449,00 kr.

Sif Jakobs Novara sølv creoler med cubic zirkoner

899,00 kr.

Sif Jakobs Novara rosaforgyldte creoler med cubic zirkoner

999,00 kr.

Sif Jakobs Novara forgyldte creoler med cubic zirkoner

999,00 kr.

Sif Jakobs Milan Lungo øreringe i sølv med cubic zirkoner

2.899,00 kr.

Sif Jakobs Fucino ørestikker i forgyldt med hvide zirkoner

549,00 kr.

Sif Jakobs Bobbio ørestikker i forgyldt med hvide zirkoner

1.199,00 kr.

Sif Jakobs Antella Piccolo ørestikker i sølv

599,00 kr.

Sif Jakobs Antella Piccolo ørestikker i forgyldt med hvide zirkoner

749,00 kr.

Sif Jakobs Antella Cirkolo Grande ørestikker i sølv med hvide zirkoner

1.199,00 kr.

Sif Jakobs Bovalino sølv øreringe

1.299,00 kr.

Vores anbefalede smykke-webshops

GoldenTimes.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2016, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 9000 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

GoldenTimes.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2984 tidligere kunder, hvoraf hele 2644 personer har givet topkarakter og kun 42 personer har givet dumpekarakter. GoldenTimes.dk har 3011 fans på deres Facebook-side. 35 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra GoldenTimes.dk efter kun 3 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Som på de fleste andre webshops kan du på GoldenTimes.dk betale med kort. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Derudover har GoldenTimes.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Virksomheden Golden Times Online ApS er indehaver af webshoppen, som har til huse i Aalborg SV på Hobrovej 452. De kan kontaktes på telefonnummer 98 18 00 60, eller skriftligt på kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

GuldsmedOestergaard.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2012, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag et sortiment med mere end 10000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2211 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 2141 er 5-stjernede (det bedste) og kun 3 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har GuldsmedOestergaard.dk i skrivende stund 13852 fans på deres side. 175 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du får desuden fragten helt gratis, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover prismatcher GuldsmedOestergaard.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Østergaard Aps, som fysisk befinder sig på Nørregade 14 i Skive. Du kan kontakte dem via telefon på 97 52 00 75, eller via e-mail på webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)