Silkegarn

Kategorier:

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk fik den første ordre i 41640, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 15000 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Drops og Hama.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 4008 tidligere kunder, hvoraf hele 3827 personer har givet topkarakter og kun 5 personer har givet dumpekarakter. Rito.dks Facebook-side har i øjeblikket 35104 fans. 597 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Rito.dk efter kun 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Rito.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Rito ApS, som holder til på adressen Gyrovej 1, 7800 Skive. Du kan kontakte dem via telefon på 71 99 98 44, eller på supportmailen info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2006, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webbutikken har i dag mere end 250 produkter på hylderne, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Hama.

Hobbyshoppen.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 70 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 63 er 5-stjernede (det bedste) og kun 1 er 1-stjernede (det dårligste). Hobbyshoppen.dk har i skrivende stund 5224 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 86 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 14, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 21 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Hobbyshoppen, som har til huse i Haderslev på Storegade 27B. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 51 60 20 20, eller skriftligt på kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

Netbutikken SymaskineTorvet.dk gik i luften i 2009, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 800 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Juki, Brother og Singer.

SymaskineTorvet.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1353 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 1255 har været meget tilfredse. SymaskineTorvet.dks Facebook-side har i øjeblikket 4398 fans. I alt 42 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. SymaskineTorvet.dk er en del af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover får du hos SymaskineTorvet.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Webshoppen ejes og drives af Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som har til huse på Islevdalvej 142 i Rødovre. De kan kontaktes på telefonnummer 58 52 29 22, eller på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)