Smykkelåse

Kategorier:

Smykkelås, L: 35 mm, B: 20 mm, forsølvet, 1stk., hulstr. 10 mm

29,00 kr.

Smykkelås, L: 35 mm, B: 15 mm, forsølvet, 1stk.

31,00 kr.

Smykkelås, L: 17 mm, diam. 8 mm, forsølvet, 1stk., hulstr. 3 mm

34,00 kr.

Smykkelås, L: 13 mm, B: 7 mm, forsølvet, 1stk., hulstr. 3 mm

28,00 kr.

Smykkelås, L: 10 mm, B: 6 mm, forsølvet, 1stk., hulstr. 2,1 mm

28,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 41640, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Drops og Hama.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 4008 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 3827 personer har givet toprating og kun 5 har givet en meget dårlig rating. Rito.dk har i skrivende stund 35104 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 597 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Rito.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Webshoppen ejes og drives af Rito ApS, som holder til på Gyrovej 1 i Skive. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 99 98 44, eller på e-mailadressen info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2006, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 250 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Hama.

På Trustpilot har Hobbyshoppen.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 70 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 63 personer har givet toprating og kun 1 har givet en meget dårlig rating. Hobbyshoppen.dks Facebook-side har i øjeblikket 5224 fans. 86 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Som på de fleste andre webshops kan du på Hobbyshoppen.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Hvis du fortryder, så har du 21 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Hobbyshoppen ejer webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 6100 i Haderslev på Storegade 27B. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 51 60 20 20, eller på supportmailen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

Netbutikken SymaskineTorvet.dk gik i luften i 2009, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webbutikken har i dag mere end 800 produkter på hylderne, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Juki, Brother og Singer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1353 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 1255 personer har givet toprating og kun 4 har givet en meget dårlig rating. SymaskineTorvet.dk har 4398 fans på deres Facebook-side. I alt 42 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Det er på SymaskineTorvet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. SymaskineTorvet.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover tilbyder SymaskineTorvet.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som rent fysisk kan findes på Islevdalvej 142 i Rødovre. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 58 52 29 22, eller skriftligt på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)