Tapebinder

Kategorier:

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk kom på markedet i 41640, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 15000 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Drops og Hama.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 4008 kundeanmeldelser, hvoraf 3827 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 35104 mennesker som er fans af Rito.dks Facebook-side. I alt 597 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Rito.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Rito.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Rito ApS, som har til huse i postnummer 7800 i Skive på Gyrovej 1. Du kan kontakte dem via telefon på 71 99 98 44, eller på supportmailen info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Webshoppen Hobbyshoppen.dk startede tilbage i 2006, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 250 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Hama.

På Trustpilot har Hobbyshoppen.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 70 anmeldelser, hvoraf kun 1 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 63 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 5224 mennesker som er fans af Hobbyshoppen.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 86 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 14, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Du har på Hobbyshoppen.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 21 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Hobbyshoppen, som rent fysisk kan findes på Storegade 27B i Haderslev. De kan kontaktes på telefonnummer 51 60 20 20, eller på e-mailadressen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

Webshoppen SymaskineTorvet.dk startede tilbage i 2009, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag et sortiment med mere end 800 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Juki, Brother og Singer.

På Trustpilot har SymaskineTorvet.dk en score på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1353 anmeldelser, hvoraf 1255 har givet den højeste karakter og kun 4 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 4398 mennesker som er fans af SymaskineTorvet.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 42 mennesker, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Som på de fleste andre webshops kan du på SymaskineTorvet.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover giver SymaskineTorvet.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som er fysisk placeret i Rødovre på Islevdalvej 142. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 58 52 29 22, eller på e-mailadressen info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)