Tekstillim

Kategorier:

Uhu Tekstillim 50ml

49,00 kr.

Sewline Refill lim til limpen Blå Vandopløslig - 2 stk.

28,00 kr.

Sewline Limpen til tekstil / patchwork Blå Vandopløslig

55,00 kr.

Rico Design Textil Fixer/Tekstilstivelse Transparent 250ml

92,00 kr.

Rico Design Textil Fixer/Tekstilstivelse Transparent 100ml

62,00 kr.

Latex Gummimælk Sort 250ml til bl.a. skridsikre såler, tæpper o.l.

59,00 kr.

Latex Gummimælk Sort 1000ml til bl.a. skridsikre såler, tæpper o.l.

159,00 kr.

Latex Gummimælk Hvid 500ml til bl.a. skridsikre såler, tæpper o.l.

75,00 kr.

Latex Gummimælk Hvid 250ml til bl.a. skridsikre såler, tæpper o.l.

55,00 kr.

Latex Gummimælk Hvid 1000ml til bl.a. skridsikre såler, tæpper o.l.

149,00 kr.

Gütermann Tekstillim HT2 30g

52,00 kr.

Gütermann Tekstillim HT2 20g

39,00 kr.

505 Midlertidig Spraylim / Limspray / Tekstillim 500ml til patchwork,

165,00 kr.

505 Midlertidig Spraylim / Limspray / Tekstillim 250ml til patchwork,

109,00 kr.

Tekstillim, 40ml

41,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Webbutikken Rito.dk så dagens lys i 41640, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 15000 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Drops og Hama.

Rito.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 4008 anmeldelser, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 3827 har været meget tilfredse. Rito.dk har i skrivende stund 35104 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 597 mennesker, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Rito.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Rito.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Rito ApS, som fysisk befinder sig på Gyrovej 1 i Skive. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 71 99 98 44, eller skriftligt på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk fik den første ordre i 2006, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 250 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Hama.

På Trustpilot har Hobbyshoppen.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 70 tidligere kunder, hvoraf 63 har givet den højeste karakter og kun 1 har givet den laveste karakter. Hobbyshoppen.dk har 5224 fans på deres Facebook-side. 86 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Hobbyshoppen.dk efter blot 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Det er på Hobbyshoppen.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 21 dage efter dit køb.

Internetbutikken drives til daglig af Hobbyshoppen, som har til huse på Storegade 27B i Haderslev. Du kan kontakte dem på telefonnummer 51 60 20 20, eller på kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

Netbutikken SymaskineTorvet.dk gik i luften i 2009, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 800 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Juki, Brother og Singer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 1353 kundeanmeldelser, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 1255 har været meget tilfredse. SymaskineTorvet.dk har 4398 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 42 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Du har på SymaskineTorvet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. SymaskineTorvet.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover prismatcher SymaskineTorvet.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som rent fysisk kan findes på Islevdalvej 142 i Rødovre. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 58 52 29 22, eller skriftligt på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)