Tusenö ure

Kategorier:

Tusenö TFIRST 42 SILVER/BLACK MESH Lænke

2.195,00 kr.

Tusenö Rose Gold/Black Black Alligator strap

2.595,00 kr.

Tusenö First 42 Silver/Black Black Alligator Strap

2.595,00 kr.

Tusenö FIRST 42 ROSE GOLD/WHITE MESH lænke

2.595,00 kr.

Tusenö FIRST 42 ROSE GOLD/BLACK MESH Lænke

2.595,00 kr.

Tusenö FIRST 42 ROSE GOLD/BLACK BROWN Alligator STRAP

2.595,00 kr.

Tusenö FIRST 42 SILVER/BLACK BROWN SUEDE STRAP

2.595,00 kr.

Vores anbefalede ur-webshops

DitUr.dk ekspederede den første netordre tilbage i vinteren 2014, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 1500 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

DitUr.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5819 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 5035 personer har givet toprating og kun 74 har givet en meget dårlig rating. DitUr.dks Facebook-side har i øjeblikket 62973 fans.

DitUr.dk tilbyder dag-til-dag levering, men det kræver at du bestiller inden kl. 16, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Det er på DitUr.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. DitUr.dk er en del af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover tilbyder DitUr.dk prisgaranti, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 99 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden DitUr.dk ApS, som er fysisk placeret i Højbjerg på Arnakvej 64. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 60 57 07 35, eller skriftligt på kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

GoldenTimes.dk blev lanceret tilbage i 2016, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 9000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

På Trustpilot har GoldenTimes.dk en score på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2984 kundeanmeldelser, hvoraf kun 42 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2644 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 3011 mennesker som er fans af GoldenTimes.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 35 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk leverer din ordre på kun 3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Det er på GoldenTimes.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Derudover har GoldenTimes.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Virksomheden Golden Times Online ApS ejer webshoppen, som rent fysisk kan findes på Hobrovej 452 i Aalborg SV. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 98 18 00 60, eller på e-mailadressen kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

GuldsmedOestergaard.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2012, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. Webbutikken har i dag mere end 10000 produkter på hylderne, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

Netbutikken har 9,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2211 tidligere kunder, hvoraf hele 2141 er 5-stjernede (det bedste) og kun 3 er 1-stjernede (det dårligste). GuldsmedOestergaard.dk har i skrivende stund 13852 fans på deres Facebook-side. 175 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 14, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Du har på GuldsmedOestergaard.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. GuldsmedOestergaard.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover tilbyder GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Østergaard Aps, som holder til i Skive på adressen Nørregade 14. De kan kontaktes på telefonnummer 97 52 00 75, eller på webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)