Uroring

Kategorier:

Hama Midi/Mini 492 Uro/Uroring - 6 stk

49,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Webshoppen Rito.dk startede tilbage i 41640, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 15000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Drops og Hama.

Rito.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 4008 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 3827 er 5-stjernede (det bedste) og kun 5 er 1-stjernede (det dårligste). Rito.dks Facebook-side har i øjeblikket 35104 fans. Samlet set der lige nu 597 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Rito.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Det er på Rito.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Rito.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Rito ApS, som holder til i Skive på adressen Gyrovej 1. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 99 98 44, eller på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Webshoppen Hobbyshoppen.dk startede tilbage i 2006, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 250 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Hama.

Hobbyshoppen.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 70 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 63 personer har givet toprating og kun 1 har givet en meget dårlig rating. Hobbyshoppen.dk har i skrivende stund 5224 fans på deres Facebook-side. 86 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Som på de fleste andre webshops kan du på Hobbyshoppen.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 21 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Hobbyshoppen, som har til huse i postnummer 6100 i Haderslev på Storegade 27B. Du kan kontakte dem på telefonnummer 51 60 20 20, eller via e-mail på kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk blev lanceret tilbage i 2009, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag mere end 800 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Juki, Brother og Singer.

På Trustpilot har SymaskineTorvet.dk en score på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1353 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 1255 er 5-stjernede (det bedste) og kun 4 er 1-stjernede (det dårligste). SymaskineTorvet.dk har i skrivende stund 4398 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 42 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder levering dag-til-dag, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover giver SymaskineTorvet.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som har til huse på Islevdalvej 142 i Rødovre. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 58 52 29 22, eller via e-mail på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)