Væskebælter

Kategorier:

Salomon Sensibelt - Væskebælte

299,00 kr.

Salomon Sensibelt - Væskebælte

299,00 kr.

Salomon Sensibelt - Væskebælte

299,00 kr.

Salomon Agile 500 Set - Væskebælte

419,00 kr.

Salomon Agile 500 Set - Væskebælte

419,00 kr.

Salomon Agile 500 Set - Væskebælte

449,00 kr.

Salomon Agile 250 Set - Væskebælte

349,00 kr.

Vores anbefalede sports-webshops

Apuls.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2009, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 2000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Jordan og Adidas.

På Trustpilot har Apuls.dk en score på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 303 kundeanmeldelser, hvoraf 296 har givet den højeste karakter og kun 1 har givet den laveste karakter. På Facebook har Apuls.dk i skrivende stund 3245 fans på deres side. Ud af disse er der 81 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Apuls.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Som på de fleste andre webshops kan du på Apuls.dk betale med kort. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Apuls.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Apuls ApS er indehaver af webshoppen, som fysisk befinder sig på Anker Andersens Vej 8 i Tørring. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 60 62 71 00, eller på info@apuls.dk.

Besøg Apuls.dk nu (klik her)

Bodylab.dk fik den første ordre i 37165, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 150 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Bodylab Protein.

Bodylab.dk har en score på 9,7 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 28136 anmeldelser, hvoraf hele 25412 personer har givet topkarakter og kun 120 personer har givet dumpekarakter. Bodylab.dk har 106486 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 2139 mennesker, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

Bodylab.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 16, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden NutriNord, som rent fysisk kan findes på Plastvænget 3 D i Hadsund. De kan kontaktes på telefonnummer 96 525 525, eller på kundeservice@bodylab.dk.

Besøg Bodylab.dk nu (klik her)

Webbutikken BilligSport24.dk så dagens lys i 2005, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webbutikken har i dag mere end 2500 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Asics, Nike og New Balance.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 6901 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 6032 personer har givet toprating og kun 51 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har BilligSport24.dk i skrivende stund 5082 fans på deres side. Ud af disse er der 15 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra BilligSport24.dk efter kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Som på de fleste andre webshops kan du på BilligSport24.dk betale med kort. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Derudover giver BilligSport24.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 100 dage.

Virksomheden Billigsport24 er indehaver af webshoppen, som fysisk befinder sig på Næstvedvej 15 E i Ringsted. Du kan kontakte dem via telefon på 57 67 03 20, eller på e-mailadressen info@billigsport24.dk.

Besøg BilligSport24.dk nu (klik her)

Billig-Fitness.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2008, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Adidas.

På Trustpilot har Billig-Fitness.dk en score på 9,4 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 3104 tidligere kunder, hvoraf 2649 har givet den højeste karakter og kun 52 har givet den laveste karakter. Billig-Fitness.dk har 60157 fans på deres Facebook-side.

Billig-Fitness.dk tilbyder levering dag-til-dag, men det kræver at du bestiller inden kl. 14, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Derudover prismatcher Billig-Fitness.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Billig Fitness™ ejer i dag webshoppen, som holder til på Karlebovej 59 i Hillerød. Du kan kontakte dem via telefon på 71 99 38 48, eller på e-mailadressen info@billig-fitness.dk.

Besøg Billig-Fitness.dk nu (klik her)

Getbig.dk kom på markedet i 1999, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 500 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som GoVital og U.N.O.

På Trustpilot har Getbig.dk en score på 8,5 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 231 anmeldelser, hvoraf hele 166 er 5-stjernede (det bedste) og kun 10 er 1-stjernede (det dårligste). Getbig.dk har i skrivende stund 18460 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 5 mennesker, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Getbig.dk efter kun 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Det er på Getbig.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Derudover giver Getbig.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Bag netbutikken finder vi virksomheden N.K. Import ApS, som holder til i Aabenraa på adressen Vingelhøjvej 72. Du kan kontakte dem via telefon på 36 96 58 79, eller på e-mailadressen support@getbig.dk.

Besøg Getbig.dk nu (klik her)