Vandtætte Ure

Kategorier:

Vores anbefalede ur-webshops

Netshoppen DitUr.dk åbnede dørene i vinteren 2014, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 1500 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 5819 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 5035 personer har givet toprating og kun 74 har givet en meget dårlig rating. DitUr.dks Facebook-side har i øjeblikket 62973 fans.

DitUr.dk tilbyder levering dag-til-dag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 16, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Som på de fleste andre webshops kan du på DitUr.dk betale med kort. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. DitUr.dk er en del af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover prismatcher DitUr.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 99 dage til at sende varerne retur.

Bag netbutikken finder vi virksomheden DitUr.dk ApS, som holder til på adressen Arnakvej 64, 8270 Højbjerg. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 60 57 07 35, eller skriftligt på kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

GoldenTimes.dk kom på markedet i 2016, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag mere end 9000 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

GoldenTimes.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2984 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2644 personer har givet topkarakter og kun 42 personer har givet dumpekarakter. GoldenTimes.dk har 3011 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 35 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk leverer din ordre på kun 3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. Derudover får du hos GoldenTimes.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Golden Times Online ApS ejer i dag webshoppen, som holder til i Aalborg SV på adressen Hobrovej 452. Du kan kontakte dem på telefonnummer 98 18 00 60, eller via e-mail på kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

GuldsmedOestergaard.dk kom på markedet i 2012, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag et sortiment med mere end 10000 varer, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

GuldsmedOestergaard.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2211 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 2141 personer har givet toprating og kun 3 har givet en meget dårlig rating. GuldsmedOestergaard.dk har 13852 fans på deres Facebook-side. 175 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 14, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Du har på GuldsmedOestergaard.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover prismatcher GuldsmedOestergaard.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Virksomheden Østergaard Aps ejer webshoppen, som er fysisk placeret i Skive på Nørregade 14. De kan kontaktes på telefonnummer 97 52 00 75, eller skriftligt på webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)