Verner Panton Flowerpot lamper

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2009, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag et sortiment med mere end 3000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Piet Hein, Fritz Hansen og Le Klint.

Luxlight.dks Trustpilot-score ligger på 8,6 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 18 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 15 personer har givet topkarakter og kun 1 personer har givet dumpekarakter. Luxlight.dk har i skrivende stund 1864 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 5 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

Luxlight.dk leverer din ordre på kun 1-4 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Du har på Luxlight.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Luxlight.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover giver Luxlight.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Internetbutikken drives til daglig af Luxlight Odense APS, som har til huse på Fjordsgade 11 i Odense. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 66 15 63 23, eller på supportmailen odense@luxlight.dk.

Besøg Luxlight.dk nu (klik her)

Netbutikken Lampemesteren.dk gik i luften i 2006, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webbutikken har i dag mere end 9000 produkter på hylderne, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Philips, DybergLaren og GUBI.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 1574 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1352 er 5-stjernede (det bedste) og kun 22 er 1-stjernede (det dårligste). Lampemesteren.dks Facebook-side har i øjeblikket 38692 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 80 mennesker, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Lampemesteren.dk leverer dag-til-dag, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 15, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Det er på Lampemesteren.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. Derudover giver Lampemesteren.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 100 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Lampemesteren.dk A/S, som rent fysisk er at finde i postnummer 6950 i Ringkøbing på Birkmosevej 18. De kan kontaktes på telefonnummer 96 750 477, eller på info@lampemesteren.dk.

Besøg Lampemesteren.dk nu (klik her)

Netshoppen AndLight.dk åbnede dørene i 2007, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 6000 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Menu, HAY og Vipp.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 840 anmeldelser, hvoraf 720 har givet den højeste karakter og kun 20 har givet den laveste karakter. På Facebook har AndLight.dk i skrivende stund 11650 fans på deres side. Ud af disse er der 24 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 3,6 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra AndLight.dk efter kun 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. AndLight.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover prismatcher AndLight.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Bag webshoppen står virksomheden AndLight ApS, som rent fysisk kan findes på Tømmergravsgade 4B i København SV. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 44 44 62 44, eller via e-mail på info@andlight.dk.

Besøg AndLight.dk nu (klik her)

Webbutikken Lamper.dk så dagens lys i 2009, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webbutikken har i dag mere end 3000 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Bestlite, Pandul og Tom Dixon.

Lamper.dk har en score på 8,6 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 67 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 8 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 48 har været meget tilfredse. Lamper.dk har 369 fans på deres Facebook-side.

Lamper.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Det er på Lamper.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Lamper.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover prismatcher Lamper.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Spotlight A/S, som holder til i Solrød Strand på adressen Solrød Byvej 15. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 33 11 44 27, eller på supportmailen kundeservice@lamper.dk.

Besøg Lamper.dk nu (klik her)