WeWOOD ure

Kategorier:

WeWood Siko Beige Choko

780,00 kr.

WeWOOD Kappa MB Black Blue

645,00 kr.

WeWOOD Kappa MB Beige Black

645,00 kr.

WeWood Kappa Chocolate

1.095,00 kr.

WeWOOD Kappa Black Gold

1.145,00 kr.

WeWood Horizon Silver Ivory Nut

795,00 kr.

WeWood Horizon Black Grey

795,00 kr.

WeWood Gaia Choco Rose

1.145,00 kr.

WeWood Date Me Nut Rough Gun Gold

845,00 kr.

WeWood Date Me Choco Rough Gun Rose

845,00 kr.

WeWood Date Me Black Rough Rose

845,00 kr.

WeWOOD Date MB Choco Rough Emerald

445,00 kr.

WeWOOD Date MB Beige Blue

495,00 kr.

WeWOOD Date MB Beige Black

445,00 kr.

WeWOOD Date MB Beige Army Green

445,00 kr.

WeWood Daphne Cherry Rose

845,00 kr.

WeWood Daphne Black Rough Rose

795,00 kr.

WeWood Criss Me Choco Rough Rose

795,00 kr.

WeWood Criss Me Black Rose

795,00 kr.

WeWood Aurora Rose Gold Apricot

1.295,00 kr.

WeWood Aurora Flower Nut

995,00 kr.

WeWOOD Alpha Me Black Rough Gun

945,00 kr.

WeWood Albacore Silver Blue Nut

1.645,00 kr.

WeWood Albacore Rose Gold Black Chocolate

1.645,00 kr.

Vores anbefalede ur-webshops

Netbutikken DitUr.dk gik i luften i vinteren 2014, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 1500 varer, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5819 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 5035 har givet den højeste karakter og kun 74 har givet den laveste karakter. DitUr.dk har 62973 fans på deres Facebook-side.

DitUr.dk tilbyder dag-til-dag levering, hvis du når at bestille inden kl. 16, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre.

Det er på DitUr.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. DitUr.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover får du hos DitUr.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 99 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden DitUr.dk ApS ejer webshoppen, som har til huse i postnummer 8270 i Højbjerg på Arnakvej 64. De kan kontaktes på telefonnummer 60 57 07 35, eller på kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

Netshoppen GoldenTimes.dk åbnede dørene i 2016, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 9000 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2984 anmeldelser, hvoraf 2644 har givet den højeste karakter og kun 42 har givet den laveste karakter. GoldenTimes.dks Facebook-side har i øjeblikket 3011 fans. Ud af disse er der 35 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk tilbyder levering på kun 3 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Det er på GoldenTimes.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Derudover får du hos GoldenTimes.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Golden Times Online ApS ejer i dag webshoppen, som fysisk befinder sig på Hobrovej 452 i Aalborg SV. De kan kontaktes på telefonnummer 98 18 00 60, eller på supportmailen kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Webbutikken GuldsmedOestergaard.dk så dagens lys i 2012, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 10000 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

Netbutikken har 9,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2211 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 2141 personer har givet toprating og kun 3 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 13852 mennesker som er fans af GuldsmedOestergaard.dks Facebook-side. Ud af disse er der 175 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder levering dag-til-dag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 14, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du får desuden fragten helt gratis, så du altså kun betaler for selve varerne. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover tilbyder GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Webshoppen ejes og drives af Østergaard Aps, som holder til i Skive på adressen Nørregade 14. De kan kontaktes på telefonnummer 97 52 00 75, eller på supportmailen webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)