Få en pænere hud og pænere make-up med en bedre Foundation

Hvis du ønsker en renere og pænere hud, så er det første skridt en Foundation, der ikke irriterer din hud. Der er i dag på markedet et utal af forskellige Foundationer, og ikke alle er lige gode ved din hud. Du bør først og fremmest investere i en Foundation af høj kvalitet og som indeholder et godt serum, så din hud stadig er flot og blød, når du fjerner din make-up igen. Hvis du ønsker at finde en sådan Foundation kunne du for eksempel prøve ILIA Beauty True Skin Serum Foundation. Her får du en Foundation, der ikke irriterer din hud efter brug.

Nøglen til en flot make-up er en god Foundation

Hvis du ikke er tilfreds med din make-up rutine, så bør du prøve at opdatere din Foundation. Det er vigtigt, at din Foundation matcher din huds naturlige farver, ellers vil der komme en tydelig linje på din hals, hvor man kan se din make-up slutter. Hvis du vil have et mere naturligt look bør du kigge efter en Foundation, der passer til dig. Du kan naturligvis godt finde en god Foundation, der er et par noter mærkere end din egen hud, så du ser brunere ud, men det er vigtigt at du blender den godt ud, så make-uppen ikke mister sit naturlige look.

Når du har valgt en god Foundation, er det vigtigt at du påfører den ordenligt. Det er en god ide, at bruge en børste til at påføre den, så du får arbejdet din Foundation godt ind i huden. Det giver et pænere resultat og holdere bedre på den lange bane. Du kan også bruge dine fingre, men generelt vil du få et bedre resultat med en børste.

Undgå irriteret hud

Det er ikke alle skønhedsprodukter der er lige gode for huden, så lyt til din krop når du bruger make-up. Hvis din hud bliver meget tør, slår ud eller begynder at danne mange urenheder, så bør du måske kigge dig om efter andre produkter. Eventuelt kan forklare dine hudproblemer til en forhandler, og personen vil hjælpe dig med at finde en Foundation, der er bedre for din hud.

Husk at bruge fugtighedscreme jævnligt i dit ansigt, hvis du bruger meget make-up, så undgår du at stå i en situation, hvor din hud bliver irriteret, og du skal til at passe på for ikke at beskadige din hud.