Verdenskendt navn på fødderne

Skechers til perfomance og sport

Ligegyldigt om du er top atlet, eller bare vil ligne en, kan Skechers levere de ultimative sneakers.

Skechers er funktionelle, trendy og behagelige løbe og træningssko som anvendes af motionister til både fritid og konkurrence.
Mange af danmarks og verdens kendte sportsstjerner bruger Skechers ved elite marton.

Skechers er et amerikansk fodtøjsfirma. Med hovedsæde i Manhattan Beach, Californien, blev mærket grundlagt i 1992 og er nu det tredje største atletiske fodtøjsmærke i USA og er nu et prisvindende, globalt brand.

Fodtøjet fra Skechers giver din fod god stødabsorbering, når du går og står meget i løbet af din arbejdsdag. Selvom Skechers er en let sko, er der gjort meget ud af indersålen, som så oftest er en Memory Foam sål. Det betyder, at skoen tilpasser sig dit fodaftryk.

Som udgangspunkt er Skechers en løbesko, eller til dig der dyrker en aktiv sport. Alle skechers har memory foam indlægssåler, og ydersåler som er tilpasset den individuellle sport, afhængig af om behovet er støtte, stødabsorbering eller fleksibilitet.

Skechers de seneste år haft stor fokus på bæredygtighed og miljø i takt med firmaets globale ekspansion.

Siden 2016 har Skechers blandt andet reduceret brugen af plastik i emballagen, med 90% i de mere end 188 millioner par sko som leveres på årsbasis. Det betyder, at der i dag kun bruges plastik i 7% af alt emballage og alt plastik er genanvendeligt.

”Vi har hos Skechers stort fokus på at reducere det aftryk, vi sætter på miljøet, og vi er derfor stolte af at lancere disse spændende modeller,” udtaler Peter Jørgensen, CEO hos Sports Connection ApS, som er distributør af Skechers på de nordiske markeder, i en pressemeddelelse.