Oplev Odense

Odense som er Danmarks tredjestørste by og bedre kendt som H.C Andersens fødeby samt Fyns ”hovedstad”, er et oplagt sted at tage hen, hvis du har brug for en miniferie i Landet. Odense byder på massere af kultur, spændende aktiviteter og yderst lækker gastronomi. Samtidig med at H.C. Andersens fødeby er Fyns hovedstad, så er det altså også en af landets ældste byer. Det er tydeligt at se, hvordan kulturen i Odense er formet af tidens tand.

Leder du efter spændende og interessante oplevelser i Odense, så er du altså kommet til det helt rette sted! Her på siden har vi udvalgt masser af oplevelser i Danmarks tredjestørste by, som du bare ikke må gå glip af. Tag et kig herunder på siden og få et overblik over Odenses mange og interessante oplevelser.

Odense Chokoladehus

I Odense finder du Odense Chokoladehus, hvor du har mulighed for et flødebollekursus, hvilket er en sjov og genial oplevelse, især hvis du elsker søde sager. Fabrikken er ikke langt fra H.C. Andersens Hus og er et oplagt sted, hvis du har brug for en god oplevelse med familien, kæresten eller vennerne. Lær at lave samt dekorer jeres helt egne flødeboller med hjælp fra det professionelle personale. I Chokoladehuset lærer i blandt andet om at temperere chokoladen til perfektion og om sprøjteteknikker. I får naturligvis også både opskrifter og jeres egne dekorerede flødeboller med hjem, når besøget på fabrikken er ovre.

H.C. Andersens Hus

I Danmarks tredjestørste by er den verdenskendte digter H.C. Andersen født. Og i Odense kan du opleve små glimt af hans mange fortællinger i H.C. Andersens Hus, og gå i hans fodspor samt blive klogere på hans livs mange forskellige eventyr. Huset er et af de mest berømte og besøgte seværdigheder i Odense.

Odense Zoo

I Odense Zoo venter der rigtigt mange interessante aktiviteter for dig og de små i familien. Gå på opdagelse i dyrenes verden og kom helt tæt på dem når de bl.a. fodres. Oplev alverdens dyr på savannen, Antarktis og i junglen samt leg og træning med dyrene.