Tag på oplevelse med vennerne på el-løbehjul

Har du endnu ikke prøvet et el-løbehjul, og kunne du rent faktisk godt tænke dig det. Hvorfor så ikke gøre det til en hyggelig dag med vennerne? I kan enten tage på jeres egen, lille udflugt eller lege turister i en storby et sted i Danmark. Det er en hyggelig og sjov måde at komme rundt på, og det vil helt sikkert ende med at blive en dag, I ikke glemmer lige foreløbig.

Husk sikkerheden under turen

Skal I køre rundt på el-løbehjul en hel dag – og især i en storby – så er det en rigtig god idé, at I finder hver en god cykelhjelm frem, I kan have på undervejs. På denne måde er I sikre i trafikken, og der vil forhåbentlig ikke ende med at ske noget alvorligt med jer – det ville jo være en skam, når formålet var at have en sjov og hyggelig dag i hinandens selskab. Faktisk er det sådan, at pr. 1. januar 2022 bliver et lovpligtigt krav at bruge hjelm, når man færdes på el-løbehjul. Derfor kan I med fordel få fat i hver en god el løbehjul hjelm, hvis ikke I allerede har det.

Shop jeres hjelme online

Sørg for at være godt forberedte til turen ved at shoppe jeres hjelme online. Der findes masser af gode og sikre hjelme online, og I kan blandt andet shoppe dem hos ecykelhjelm. Her finder I et hav af forskellige hjelme, som I kan bruge på jeres el-løbehjul tur og som sørger for, at I er topsikre undervejs. Hjelmene findes i alle mulige forskellige farver og med flotte mønstre. Er I derimod til hjelme, der er mere neutrale i udseendet, så findes der selvfølgelig også en hel del af dem. Shop jeres hjelme i god tid, så I er god forberedte til jeres tur.