Det har du for brug til et praktisk og indbydende køkken

Et køkken skal gerne være både praktisk og indbydende. Det er der, du skal stå hver dag og lave mad, så det er vigtigt med nogle gode og praktiske løsninger.

Hvis du overvejer at lave dit køkken om, så bliver du her klogere på, hvad du har brug for til at skabe et både praktisk og indbydende køkken.

En masse opbevaringsplads

Der er ikke noget ved at mangle plads i et køkken. Det gælder både bordplads og opbevaringsplads. Derfor er det en rigtig god idé at forsøge at skabe så meget opbevaringsplads som muligt.

Når du har godt med plads, er det nemlig langt lettere at organisere og systematisere dine ting. Det gør samtidig, at du ikke behøver at begrænse dig, når du handler ind, fordi du har pladsmangel. Højskabe er særligt gode, hvis du har plads til det i dit køkken. Ellers har du mulighed for både at indrette med almindelige skabe og overskabe.

En praktisk bordplade

I et praktisk køkken er der brug for en praktisk bordplade, der ikke er sart. Der er mange flotte bordplader, der til gengæld nemt får grimme mærker el.lign. Det er rigtig ærgerligt, hvis du hele tiden skal gå og være bange for at ødelægge din bordplade.

En stålbordplade er et godt bud på en bordplade, der ikke er sart. Find en stålbordplade her.

En behagelig siddeplads

Der er noget hyggeligt over at stå og lave mad, imens der sidder en ved siden af og snakker. Derfor er det rart at have én eller flere siddepladser i dit køkken. Der er flere muligheder for at lave en siddeplads. Du kan f.eks. lave en ø i dit køkken eller forlænge din bordplade et sted, så der er plads til et par barstole. Ellers kan du finde et lille bord med to stole til.