Indret din bolig med et rustikt look

Er du vild med at indrette din bolig? Måske har du fået øjnene op for, at en rustik indretning er ret lækker. Mange, der ønsker en rustik indretning, lader sig inspirere af fabrikker og industrien. Det kan du naturligvis også gøre. Her er flere idéer til, hvordan du kan få en rustik indretning.

En bar murstensvæg er ret cool

Hvis du har mulighed for det, så er en bar murstensvæg ret cool, hvis du ønsker en rustik indretning. Væggen skal helst se en smule slidt ud, så det rustikke rigtig kommer frem. Derved får du følelsen af at være på eksempelvis et gammeldags kornlager.

Stålreoler har et lækkert udtryk

Når du skal indrette med et rustikt look, og hvis du gerne vil have noget opbevaringsplads til bøger, sko, pyntegenstande, planter eller andet, så er stålreoler det helt rette valg. Stålreoler bruges typisk i et værksted, på et varelager eller lignende. Dog har de et lækkert udtryk, når de sættes op af for eksempel en bar murstensvæg.

Lav et sofabord ud af en vintønde

Alle har brug for et sofabord, og det skal der naturligvis også være, når du indretter din bolig i en rustik indretning. Der er selvfølgelig mange muligheder, men en halv vintønde lavet om til et sofabord er en ret fantastisk idé. Så hvis der er gemt en handyman eller handywoman i dig, er det bare med at komme i gang med at lave en gammel vintønde om til et smukt og rustikt sofabord.