Lever dine pakker nemt!

Det er så nemt i dag. Næsten alle indkøb kan klares fra internettet. Måske driver du din egen lille butik online? Så kender du helt sikkert også til alt besværet med at pakke, købe fragt, modtage returvarer og registrere det hele. Med Shopify Tracking får du en pakkeløsning, som sparer dig for det meste af alt det besværet med alle de mange trin i processen med fragt, forsendelse og retur, samles i én løsning. Prøv at høre her, Shopify Tracking er sikkert en oplagt løsning til dig.

En meget lang arbejdsdag

Hvis du driver din egen virksomhed, så kender du sikkert til følelsen af at have rigtig mange gøremål. Din internetbutik skal være opdateret med de nyeste varer, lækre billeder, gode priser og så skal den være nem at finde rundt i. Så er det selvfølgelig også vigtigt, at du får lokket dine kunder ind på hjemmesiden. Så der skal laves en masse god reklame – det kan være, at du bruger de sociale medier, eller at du har en masse annoncer ude. Uanset hvad, så kan arbejdsdagen godt være lang, når du driver en internetbutik.

En pakkeløsning, som sparer dig for tid

Og så kan det være rart indimellem at have et par lidt lettere løsninger – og bare rolig, der er faktisk hjælp at hente. Med Shopify Tracking får du hjælp til at organisere din fragt af pakker til dine kunder. De hjælper også med at få styr på returneringerne. Du kan endda gennem platformen tilbyde dine kunder forskellige fragtfirmaer, så de kan få leveret deres ordre lige det sted, som de har lyst til. Det vil altså sige, at du kan spare både tid og arbejde på ordre- og fragtflow med Shopify Tracking. Så mon ikke du skal gå ind på deres hjemmeside og undersøge, om det er noget du kan bruge? Rigtig god fornøjelse.