Disse danske e-butikker sælger e væske

røgsky fra e cigaret

Med det nye markedsføringsforbud og den nye tobaks lovgivning osv. her fra 2022, så kan du som kunde måske tænke at det bliver svært at finde danske e-butikker der sælger e-væske, men bare rolig der er heldigvis stadig masser af e-butikker og webshops der sælger produkterne, blandt andet  kan du købe e væske hos din-ecigaret.

Kært barn har mange navne

Du kender nok det gamle ordsprog, kært barn har mange navne. Sådan er det faktisk også med e væske, og hos f.eks. din-ecigaret der kalder man det typisk for e-juice.

Men selv om du er ny inden for verden med e-cigaretter osv. så skal du vide at det er altså det samme produkt der er tale om.

Ellers kan det godt gøre det hele lidt sværere at overskue hvis man tror at det er endnu en række nye produkter bare fordi man har valgt at kalde dem noget andet.

Brug kundeservice

Er du i tvivl om du har fat i den rette e væske, den rigtige smag, den rette nikotinmængde osv. fordi det måske hedder noget andet end du har set på en anden webshop, så vær ikke bange for at tage fat i kundeservice.

Der er mange nye dampere der godt kan lide at komme i en fysisk butik fordi de føler de bedre kan få rådgivning om produkterne, og det er også ok, men man skal bare huske at webshops osv. også har en kundeservice, og den må man altså gerne bruge.

Så kan man sidde mageligt derhjemme og shoppe e væske osv., og man kan bare ringe eller maile til kundeservice, de svarer så hurtigt de kan så på den måde er det ikke anderledes end at stå i kø nede i butikken.

Det her skal du vide

Lige nu kan du få e væsker med masser af forskellige smage i, men det kan du ikke fra april 2022, der er det nemlig kun tobak og mentol der bliver tilladt at sælge.

Fremover vil der være afgift på nogle af produkterne på grund af den nye lov, og der er forskellige regler der gør at man f.eks. ikke må sælge flasker med mere end 10 ml. nikotin, glasflasker osv.

Derudover skal alle produkter være godkendt af Sikkerhedsstyrelsen.

Alle de nye tiltag er selvfølgelig for at beskytte unge og andre mod at få lyst til at begynde at ryge e-cigaretter.