Find den gode besparelse ved din bolig

Dette indhold er sponsoreret.

Hver dag og hele tiden går du og din bolig glip af en god besparelse. Din bolig har store og dyre udgifter, som du måske ikke er helt klar over. Det kan være varmeregningen, der er for dyr. Det kunne også være elregningen. Din husforsikring kan også sagtens være alt for dyr, hvis du er dækket ind på en masse områder, du slet ikke behøver. Til sidst vil artiklen her også komme ind på, at en bedre isolering kan give dig en betydelig mindre varmeregning. Specielt ældre boliger med gamle vinduer og døre har ringe isolering og derfor en høj varmeregning.

Er det tid til at skifte oliefyret?

Fyret i kældre eller i garagen kan være den første og måske også den største besparelse, du kan gøre dig. Har du et oliefyr, vil du kunne finde et gasfyr og spare en god, stor del penge. Det kan også være tilfældet, hvis du har fjernvarme. Gasfyret er billigt, hvis du finder det rette sted at hente naturgas fra. Det kan være en stor besparelse, du går glip af. Når du skal skifte fra f.eks. olie til gas, kommer der en regning i starten, som du skal se som en investering. På den lange bane er naturgassen billigere, og besparelsen kommer, hver eneste gang varmeregningen skal betales.

Husforsikringen kan være alt for dyr

Din husforsikring kunne meget vel også være alt for høj. Når du tegner en husforsikring, vil de fleste forsikringsfirmaer give dig mulighed for en pakkeløsning, men du vil også få muligheden for at tilpasse din husforsikring, så den faktisk passer til dit hus. I pakkeforsikringer vil du ofte komme ud for, at du får en stor og bred dækning, som du måske slet ikke har brug for. Gå ind på din forsikrings hjemmeside og se, hvad du kan ændre, så du får en mere tilpasset og givetvis billigere dækning.

En bedre isolering og lavere varmeregning

Har du en smule penge skrabet sammen, så er en investering altid en god ide. Specielt når det er en investering i fremtiden, der nærmest ikke kan slå fejl. Sådan er en investering i en bedre isoleret bolig. Bor du i en ældre bolig, hvor du har mulighed for at få skiftet vinduer, få bedre isoleret i væggene og på taget og eventuelt få skiftet terrassedør m.m.? Så kan det være en rigtig klog ide at få det gjort. Du skal selvfølgelig ikke bare træffe beslutningen uden videre. Tag kontakt til et tømrerfirma, og forhør dig hos dem om, hvorvidt du faktisk ville kunne spare på at skifte.

Investeringen ligner meget den, hvor du skifter fyret ud. Det koster en god sum penge at skifte, men hvert eneste år kommer pengene tilbage på din konto. Har du både fået en bedre isolering og en billigere varme, så tikker pengene hurtigt tilbage på kontoen. Der er altid en besparelse i din bolig, hvis du leder efter den. Den kan gemme sig de mærkeligste steder, eller den kan være stor og tydelig og springe i øjnene hver eneste dag – som de utætte vinduer.