Giv lænestolen nyt liv: Sådan gør du

Ompolstring af stol

Har du en lænestol stående derhjemme, som du gerne vil give nyt liv? I så fald er der flere måder at gribe det an på. Derfor skal man selvfølgelig også gøre sig nogle tanker om, hvordan det bedst gøres.

Ydermere er det også nødvendigt at tage højde for økonomi, da det ikke er alle løsninger, der er lige billige. Ser du gerne, at det ikke ender med at koste for mange penge, er det derfor ikke alle løsninger, der er relevante for dit vedkommende.

Er du i tvivl om, hvad du egentlig kan gøre, hvis du gerne vil give din lænestol nyt liv, så skal du blot læse med herunder. Her finder du nemlig en række forslag til, hvad du kan kaste dig ud i.

Få nyt betræk på stolen

Mener du, at det er tid til, at en stol får nyt liv, er ompolstring af stol ikke et dårligt bud. Her får du nemlig helt nyt betræk på din stol, hvilket bestemt vil være med til at få den til at fremstå som en helt ny stol.

Som der dog også er givet udtryk for før, så er det ikke alle, der er villige til at ofre den mængde penge, det koster at få nyt betræk på stolen. Derfor er det vigtigt, at du overvejer nøje, om du mener, at det er værd at bruge penge på for dig.

Er der tale om en relativt dyr stol, vil det ofte godt kunne betale sig at få den ombetrukket, da man i mange tilfælde vil kunne holde investeringen hjemme, hvis stolen på et tidspunkt skal sælges.

Tilføj nogle pyntepuder

En stol kan let komme til at se en smule bar ud, hvis den blot står for sig selv. Hvis du føler, at din lænestol ser kedelig ud, fordi den blot står i et hjørne e.l., så kan du vælge at puste nyt liv i den, ved at tilføje et par pyntepuder.

Sådanne puder kan man finde i massevis, hvorfor du også sagtens kan finde en pude, der passer til netop din lænestol. Det er naturligvis noget, der gør sig gældende, uanset stolens størrelse, udseende og kvalitet.

Mener du, at dette vil være en ideel løsning for dig, er det vigtigt, at du ikke blot farer ud og køber nogle tilfældige puder. I stedet skal du sikre dig, at du får købt en eller flere puder, der rent faktisk gør noget godt for din stol.

Flyt rundt på den

I mange tilfælde er der faktisk slet ikke et behov for at gøre noget ved selve stolen. Derimod kan det være nok, at du blot flytter den til et nyt sted. Har du endnu ikke prøvet dig frem med dette, er det bestemt værd at gøre.

Ofte handler det nemlig blot om, at det er blevet en smule trivielt, at indretningen har været den samme i lang tid. Derfor er det ikke sikkert, at det er stolen, der er problemet, men derimod i højere grad den nuværende indretning.