Gør din have sommerklar med disse 3 tips

Elsker du at sidde på terrassen med et glas vin, samles med vennerne til lækker grillmad, eller foretrækker du bare at sidde og nyde udsigten af de skønne blomster og lytte til lyden af fuglesang? Når foråret rinder ud, så er det endelig tid til at give haven en overhaling, så den står klar til sommer. I denne artikel kan du læse om, hvad du kan gøre for at gøre din have sommerklar.

Solsenge til at opsnappe D-vitamin

Om sommeren er der mange mennesker, der bruger størstedelen af tiden i haven på at nyde solens stråler. Er du en af dem? Så er en solseng da lige præcis, hvad din have har brug for, for at blive sommerklar. Hos vidaXL finder du et stort udvalg af solsenge, som du kan benytte, når du skal opsnappe D-vitamin. Du kan se udvalget lige her: https://www.vidaxl.dk/g/4105/solsenge-liggestole.

Masser af duftende blomster

Skal din have stå klar til sommer? Så skal du ikke mindst også sørge for, at dine blomsterkrukker fyldes med duftende blomster til den nye sæson. Desuden er det også tid til at give dine blomsterbede og buske en opfriskning, hvis de trænger til det – og det gør de formegentlig. Duftende blomster og en opfriskning af dine havebede vil øge dyrelivet og ikke mindst bringe masser af hygge ind i din have.

Rens fliser og terrasse i haven

Er en del af din have flisebelagt, eller har du en træterrasse? Så vil de formegentlig trænge til en overhaling efter mange kolde og våde måneder, hvor skidt og snavs sætter sig fast. Der er ikke noget pænt over en algebelagt terrasse og snavsede fliser, så derfor er det en god idé at rense disse med eksempelvis algebehandling og/eller højtryksrens. Det vil efterlade dig en skinnende ren have, som står klar til sommer.