Hold varmen i god stil hele vinteren

Det kan være svært at vælge varmt vintertøj, der også ser smart ud. Skijakker og overtræksbukser er dejligt varmt og praktisk, men det er måske ikke lige dét, du har lyst til at gå rundt i til hverdag. Men det kan faktisk sagtens lade sig gøre at finde varmt overtøj til vintergarderoben, uden at gå på kompromis med den gode stil.

For eksempel er det helt fantastisk, at flyverdragter til kvinder er vildt trendy for tiden. De er nemlig både praktiske og smarte – og du er sikker på at kunne holde varmen hele vinteren. Der er nemlig en grund til, at vi propper børn i flyverdragter; de er noget af det bedste vintertøj, du overhovedet kan finde, og det gør det nemt at hoppe i overtøjet.

Find fede støvler og undgå at fryse fødderne

Når flyverdragten eller jakken er på plads, er det føddernes tur. For der er ikke noget være end at fryse om fødderne. Bliver de først kolde er det nærmest umuligt at holde varmen i resten af kroppen, og det er ikke hyggeligt at være udendørs, når man fryser.

De vigtigste kvaliteter ved et par vinterstøvler er naturligvis at de er varme og relativt vandtætte – våde støvler er nemlig den sikre vej til frosne fødder. Derfor er det altså alle pengene værd at investere i vinterstøvler af god kvalitet. En god tyk sål, der kan isolere mod den kolde jord, er også godt at gå efter.

Støvler i læder er også praktiske; de er slidstærke, former sig efter dine fødder, vind- og vandtætte. Hvis de får lidt læderfedt eller skosværte engang imellem, kan de holde sig pæne i årevis. Du kan for eksempel kigge på Copenhagen Shoes støvler eller måske Phenumb Copenhagen støvler. Begge dele er dansk design, og derfor kan de også bruges gennem en dansk vinter.