Indret et hyggeligt baristahjørne i køkkenet

Lad dine kaffestunder blive ren afslapning og nydelse med et hyggeligt baristahjørne i køkkenet. Morgenkaffen behøver ikke være noget, der skal skylles hurtigt ned. Giv dig selv mere tid til at nyde din kaffe i hverdagen ved at indrette et dedikeret kaffehjørne, så alt, du skal bruge, altid er lige ved hånden.

Det kræver selvfølgelig en lille smule at gøre dit kaffehjørne til en stilren og afslappende oase. Hvis alt skal stå fremme, skal det også se pænt ud (ingen gider have en Merrild pose stående midt på køkkenbordet). Derfor er bøtter og glas helt perfekte.

I det hele tager er emballage ikke det smukkeste i hele verden, så tricket med andre opbevaringsglas fungerer fantastisk til de fleste tørre fødevarer – det giver et roligere og mere ensartet udtryk til indretningen.

Bryg den bedste espresso eller latte derhjemme

Hvis du ikke ligefrem er barista og ikke synes, dine kaffefiltre og din elkedel er så flotte at de fortjener at stå fremme, så frygt ej! Der findes masser af vidunderlige kaffemaskiner, der lynhurtigt kan brygge dig en kop helt perfekt, dampende varm, smagfuld og aromatisk kop kaffe – uden at optage alt for meget plads på køkkenbordet.

Er du typen, der elsker en cremet caffe latte eller bare bruger mælk i din kaffe, vil du elske at have en elektrisk mælkeskummer i dit baristakøkken. Den kan varme og skumme mælken for dig, så kaffen ikke bliver kølet ned af mælken.

Kaffe til kontormus

Et andet sted, hvor det om muligt vil bringe endnu mere glæde med et baristahjørne, er på arbejdspladsen. Her er kaffepauserne fuldstændigt uundværlige for at klare sig igennem en hel arbejdsdag.

Der findes et utal af kaffemaskine til erhverv, og der findes garanteret også en, der passer perfekt til kaffebehovet på jeres kontor. Kaffemaskinen er en pragtfuld måde at tilføje lidt ekstra nydelse og glæde på arbejdspladsen.