Kvalitetsinventar til skolens praktiske fag

Når skoleskemaet står på biologi, design og håndværk, madkundskab eller lignende, er mange børn glade for at kunne skifte bøger, papir og blyanter ud med mere praktisk og jordnært arbejde med hænderne.

 

Skolens praktiske fag er en kærkommen afveksling fra de boglige fag, men har din skole det rette inventar til at skabet rammerne for god og sikker læring i disse fag? I de praktiske fag stilles der andre krav til inventaret i lokalet, end der gør i andre fag, og det er vigtigt, at de rette rammer er på plads, når skoleåret går i gang.

 

Hvis du mangler solidt, sikkert og praktisk inventar til at indrette eksempelvis fysiklokaler, kan du kontakte Zystm, der har lang erfaring med at levere inventar til lokaler, der stiller krav til inventarets funktionalitet, sikkerhed og slidstyrke.

 

Hvilket inventar mangler du?

Hos Zystm kan du få gennemtænkte løsninger, som egner sig til alle skolens praktiske fag. Det gælder både for science fagene, håndværk og design samt madkundskab. I disse fag udsættes inventaret for et helt andet slidt, hvorfor inventar i en anden kvalitet er afgørende.

 

Det gælder eksempelvis i fag som kemi og fysik, hvor inventaret skal kunne holde til at blive udsat for diverse forsøg, mens også brandfare er en ting, som må tænkes ind i løsningen. Sikkerhed er således også en vigtig komponent, som også gælder i forbindelse med installation af eksempelvis de skabe, der skal opbevare farlige stoffer uden for undervisningen.

 

Hos Zystm får du inventarløsninger, som tager forbehold for alle de individuelle krav, som de forskellige fag stiller til både sikkerhed og brug. Zystms store ekspertise inden for inventar til specielle lokaler, der stiller krav, stammer fra firmaets lange erfaring inden for produktion af inventar til laboratorier og hospitaler.

 

Og det er erfaring, som er guld værd i forbindelse med produktion af sikkert og solidt inventar til skolens praktiske fag.