Lav din helt egen fodboldbane i haven og gør din træning mere seriøs

Selvom det efterhånden bliver koldere og mørkere udenfor, er det helt okay at drømme sig hen imod de varmere tider, som foråret forhåbentligt bringer med sig. Der er ikke meget bedre end at løbe rundt i haven og spille en god omgang fodbold, så her kommer tre gode tips til, hvordan du med hjælp af fodboldmål, en rebounder og et træningssæt laver din helt egen træningsbane derhjemme midt i haven. 

 

Ingen fodbold uden mål

De kedeligste kampe i fjernsynet er uden tvivl de målløse affærer, hvor man længe sidder og venter på de helt store chancer. Sådan skal det ikke være i haven, og derfor er et par gode fodboldmål et must. Kun med et par rigtige fodboldmål har du nemlig mulighed for at sætte bolden helt oppe i krydset, uden at der er tvivl om, hvorvidt bolden var inde eller gik forbi stolpen. Med et par rigtige fodboldmål fra ude-leg.dk får du mulighed for at træne meget mere effektivt, og det vil helt sikkert give dig god erfaring, når træning skal omsætte til praksis i kampens hede. Og derudover er det generelt bare sjovere at spille med vennerne, hvis man ikke skal smide trøjen eller skoene for at bruge dem som stolper. 

 

Øv dig på dine førsteberøringer med en rebounder

Det er ikke alle der har søskende eller venner, der har lyst til at spille lige så meget fodbold som en selv, og derfor kan det være en rigtig god idé at få dig en makker, som ikke løber nogen steder. En rebounder fra ude-leg.dk er et stykke net, som du stiller i haven, og som du kan sparke bolden til, og dernæst få den retur. Man kan naturligvis altid øve sine dødbolde, men nogle gange kan det altså også være smart at øve sig på at få bolden i fart fra en holdkammerat, tage et enkelt træk og banke den i kassen. 

 

Gå professionelt til værks 

Hvis du er seriøs med din træning, er det ikke nok bare at stå og sparke på mål til solen går ned. Så skal der løbetrænes, der skal trænes driblinger og hurtige vendinger, og hvis du gerne vil yde dig maksimalt, er det vigtigt, at udstyret er i orden. Derfor bør du købe dig et træningssæt med kegler, så du kan opmåle dit træningsarealt helt præcist. Med et træningssæt fra ude-leg.dk får du endda en rygsæk med, der sørger for at du kan tage dit træningssæt med dig på farten, og derfor altid har mulighed for at forbedre dine evner.